Mini Fun Run kutsuu lapset, nuoret ja perheet Vantaan Maratonille

maraton

Vantaan Maratonin yhteydessä 12. lokakuuta järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa matalan kynnyksen Mini Fun Run -juoksutapahtuma.

Mini Fun Run on noin kahden kilometrin mittainen matka, jonka voi taittaa joko kävellen tai juosten.

Kaikki ovat tervetulleita Mini Fun Runiin – tapahtuma sopii hienosti esimerkiksi lasten ja nuorten kaveriporukoille tai perheille. Osallistujat saavat nimikoidun numerolapun sekä maaliintulon jälkeen Vantaan Maraton -mitalin sekä pientä purtavaa. Startti tapahtuu heti täysmaratonin lähdön jälkeen kello 11.10, joten maratonfiilikseen pääsee heti lähdössä.

Tapahtumaan voi ilmoittautua 20 euron hintaan osoitteessa vantaanmaraton.fi. Jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua erikseen, vaikka lähtisikin matkaan porukalla.

Mini Fun Run on osa Vantaan liikuntapalveluiden ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden Erasmus-ohjelmasta rahoitettavaa YIB in Sport -hanketta (Youth with immigrant background in sport). Hankkeen tarkoituksena on selvittää maahanmuuttajataustaisten nuorten mahdollisuuksia ja esteitä osallistua liikuntaan. Hanke pyrkii edistämään maahanmuuttajataustaisten nuorten tasavertaisia mahdollisuuksia hyvinvointiin, koulutukseen ja työelämään liikunnan avulla. Yhtenä toimenpiteenä on järjestää matalan kynnyksen liikunta-aktiviteetteja, joihin myös Mini Fun Run lukeutuu.

Vantaan liikuntapalvelut ja Vantaan Maratonin järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleeksi Mini Fun Runiin!

Julkaistu: 9.9.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter