Kaikki pääkaupunkiseudun ekaluokkalaiset saavat kirjalahjan

Helmet-kirjasto antaa yhteistyössä WSOY:n kanssa kaikille koulunsa aloittaville pääkaupunkiseudun suomenkielisille 1.-luokkalaisille Miina Supisen ja Anni Nykäsen kirjan Kokkiklubi: maailman paras pizza.

Kaksoset Madeleine ja Michelin sekä kuolaava vauvasisko Bebe pitävät kokkilubia kaverinsa Slaissin keittiössä. He alkavat leipoa pizzaa. Yhtäkkiä keittiöön marssii kutsumaton vieras: salaperäinen Rosmariini klähmii pannuja ja rouhaisee pippurimyllyään taikinakulhon päällä. Taikina alkaa kiemurrella ja kohoaa kattoon asti – kunnes se räjähtää ja leviää ympäri keittiötä! Voiko Rosmariinin pippurimyllyssä olla taikaa? Miina Supinen kirjoittaa hauskan ytimekkääseen tyyliinsä.

Ekaluokkalaiskampanjalla halutaan rohkaista pieniä lukijoita tarttumaan kirjaan ja luomaan mukavia lukumuistoja myös yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Lahjateosten kieli ja kuvitus toimivat sekä lukemista aloitteleville lapsille että kirjaa ääneen lukeville aikuisille.

Helmet-kirjasto lahjoittaa myös ruotsin- ja venäjänkielisille koulunsa aloittaville omat teokset. Lukemisesteiset lapset saavat käyttöönsä Celian lahjakirjoista tekemät saavutettavat äänikirjat.

Lahjan saa lähikirjastosta tai kirjastoautosta kouluihin jaettavaa kutsukorttia vastaan. Kirjoja voi noutaa koko lukuvuoden 2019-2020 ajan.

Miina Supisen haastattelu

Ruotsinkielinen ekaluokkalaiskirja

Venäjänkielinen ekaluokkalaiskirja

Celian äänikirjat

Julkaistu: 2.9.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter