Kesägalleria Katrinebergissä tutustutaan menneiden aikojen leluihin

Katrinebergin kartanolla riittää loppukesästäkin vilskettä! Tutustu kesägalleria lelunäyttelyyn tai piipahda pihakirppiksellä tekemässä löytöjä.

Seutulassa sijaitseva Katrinebergin kartano on koko perheen retkikohde varsinkin kesällä, sillä kartanolla toimii silloin 4H:n kotieläinpiha. Maksuttomia laidunvierailuja järjestetään tiistaisin ja perjantaisin klo 17-18, tervetuloa rapsuttamaan lampaita ja muita eläinkavereita.

Elokuussa Katrinebergin kartanolla on luvassa myös paljon muuta – tervetuloa tutustumaan menneiden aikojen leluihin ja leikkivälineisiin kesägalleria Katrinebergiin! Näyttely on nähtävissä 6.-30.8. Opastetut kierrokset tiistaina 6.8. klo 15–19, lauantaina 10.8. klo 11–16 ja perjantaina 30.8. klo 15 – 19. Muina aikoina kartanon ollessa avoinna voit pyytää vahtimestaria avaamaan gallerian ovet.

Kesäkauden päättäjäisiä vietetään kartanolla

Tule viettämään kesäkauden päättäjäisiä Katrinebergin kartanolle perjantaina 30.8. klo 17 – 19. Luvassa monipuolista ohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa. Voit tutustua entisaikojen leluihin näyttelyssä tai rapsuttaa kotieläinpihan eläinkavereita. Tervetuloa!

Lue lisää kesägalleria Katrinebergin lelunäyttelystä tai kesäkauden päättäjäisistä Facebookista.

Julkaistu: 6.8.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter