Tutustu lastenkulttuurin syyskauden tapahtumiin ja ohjelmaan

Kuvituskuva: Kulttuurikaruselli-esite on ilmestynyt. Kannen kuvittaja: Anne Vasko.

Vantaan kulttuuripalveluiden kokoama lastenkulttuurin kausiesite Kulttuurikaruselli on julkaistu ja ilmoittautuminen toimintaan on alkanut.

Vantaan kulttuuripalveluiden ja vantaalaisten kulttuuritoimijoiden syksyn tarjonta on täynnä musiikkia, kursseja, teatteria, elokuvia ja museoiden ohjelmaa. Mukaan voi tulla vaikkapa päiväkotiryhmän, kaverin tai perheen kanssa!

Tärppejä syksyn ohjelmasta

Alkusyksyn Taiteiden yö -tapahtumissa 29.8. nautitaan illuusioista ja vaskipuhaltimien sulosävelistä, kun Lastenkulttuurikeskus Toteemissa koetaan interaktiivinen taikaesitys, jossa on mukana oikeita eläimiä. Koivukylän kirjastossa taas kuullaan klassista musiikkia, kun lastenmusiikkiyhtye Tuubakimalainen esiintyy 6.9.

Lokakuun 18. päivä juhlistetaan valtakunnallista Satupäivää. Lastenkulttuurikeskus Pessin Satupäivän tapahtuma alkaa luontoon pohjautuvalla sadulla. Sadun jälkeen lapset pääsevät valmistamaan kädentaitotyön ja siihen liittyvän runon tai tarinan. Lastenkulttuurikeskus Toteemissa eläinrakkaille on luvassa koiranpäivät, sillä Toteemin Satupäivän tapahtumassa on mahdollisuus silitellä koiran turkkia ja kuunnella satuja samaan aikaan.

Lapsen oikeuksien päivänä 20.11. Kulttuuritalo Martinuksessa juhlitaan Tempo-orkesterin hyväntuulisessa seurassa. Samalla voi opetella sävelasteikkoa ja nähdä jäniksen tai yllätysesiintyjän.

Vauvat ja taaperot perheineen pääsevät ihan omille festareille, kun Kukkuu-taidefestivaali tuo 1.–10.11. Vantaalle upean kattauksen monipuolista kulttuuritoimintaa, joka on suunnattu aivan perheen pienimmille.

Kulttuurikaruselli-julkaisusta löydät lisää ohjelmaa ja kursseja. Esitettä voi selailla sähköisesti. Paperisen esitteen voi noutaa esimerkiksi Vantaan kirjastoista, kulttuuritiloista tai Vantaa-infosta. Esite on kaksikielinen (suomi / ruotsi).

Julkaistu: 2.8.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter