Suora lento Jinanista lähestyy Vantaata

Tibet Airlinesin ensimmäinen suora lento Kiinan Jinanista lähestyy parhaillaan Vantaata.

Jinan on Vantaan ystävyyskaupunki Kiinassa. Vaikka kokoero kaupunkien välillä on suuri, teemme yhteistyötä monilla eri aloilla ja asioissa. Tämän lentoyhteyden avaaminen vahvistaa mahdollisuuksia entistä laajemmalle yhteistyölle. Yhteys Euroopasta Aasiaan on nopein Vantaan kautta.

Shandongin maakunta on Kiinan toiseksi suurin maakunta, ja Jinan on sen taloudellinen sydän - koko maakunnan moottori. Alueen liiketoimintamahdollisuudet ovat suuret erityisesti älykkään valmistuksen ja tieto- ja viestintätekniikan aloilla. Matkailulle reitti tarkoittaa myös uusia avauksia sekä Kiinassa että Suomessa.

Vantaan Aviapolis on lentokentän läheisuuden vuoksi kehittynyt merkittäväksi kansainvälisten yritysten sijoittumispaikaksi. Siellä sijaitsee myös Jinanin Vantaan toimisto, joka auttaa kaupallisten suhteitten solmimisessa.

- Näen, että juuri suora yhteys Jinaniin antaa erityisiä mahdollisuuksia yrityksillemme. Jinan on yhdeksän miljoonan asukkaan kaupunki, joka on merkittävä innovaatiotoiminnan uusi ja nopeasti kasvava keskus Kiinassa, toteaa kaupunginjohtaja Ritva Viljanen. Jinan on Vantaan ystävyyskaupunki ja suoran lentoyhteyden saaminen on ollut yksi keskeinen tavoite tässä toiminnassa.

Julkaistu: 8.4.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter