Vantaan valtuusto perehtyy kaupungin henkilöstökertomukseen

Vantaan kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 8. huhtikuuta käsittelemään muiden asioiden muassa viime vuoden henkilöstökertomusta. Seuraa puheenvuoroja ja päätöksentekoa suorana kello 18:00 alkaen osoitteessa vantaakanava.fi.

Vantaan kaupungin henkilöstökertomus vuodelta 2018 on saatu valmiiksi. Se tarjoaa kattavan katsauksen kaupungin henkilöstöjohtamiseen, kehityskohteisiin sekä tavoitteiden onnistumiseen. Kertomuksessa nostetaan esille esimerkiksi viime vuonna toteutettu Kunta10 -työhyvinvointitutkimus, jonka tulosten perusteella kaupungin työyhteisöt saivat hyvinkin positiivisen arvion. Työpaikkojen ilmapiiri koetaan yleisesti ottaen hyväksi, ja yhteistyökyky, innovatiivinen asenne ja esimiestyö keräsi raportissa kehuja. Toisaalta yhä useampi työntekijä kokee asiakkaiden taholta tulevia uhka- tai väkivaltatilanteita. Kaupungin johtoryhmä onkin linjannut, että asiaan pyritään puuttumaan entistä enemmän konkreettisin keinoin, mutta myös viestinnän avulla.

Henkilöstökertomukseen ja valtuuston kokouksen esityslistaan pääsee tutustumaan kokonaisuudessaan osoitteesta paatokset.vantaa.fi.

Valtuustoinfon suora lähetys torstaina

Torstaina 4. huhtikuuta järjestetään infotilaisuus valtuuston maanantaista kokousta varten. Kello 17:00 alkavassa tilaisuudessa selostetaan henkilöstökertomus, hallintosäännön muuttaminen liittyen Uusi Vantaa -organisaatiouudistukseen sekä tuleva Elinvoima- ja vetovoimaohjelma. Myös infoa voi katsoa ja kommentoida suorana osoitteessa vantaakanava.fi.

Julkaistu: 3.4.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter