Musiikkitapahtuma, kirjaston avajaiset sekä yhteistä toimintaa − Korson keväästä tulossa monipuolinen

Perhe kuuntelee musiikkia Ankkarockissa

Korson monitoimitila Lumossa vietettiin keskiviikkoiltaa iloisissa merkeissä, kun Meidän Korso -hankkeen voittajaideat julkistettiin.

Korson suuralueen asukkaat ja toimijat jättivät talven aikana ehdotuksia siitä, miten Korsosta saadaan yhteisöllisempi ja turvallisempi. Ideoita kehitettiin isommalla joukolla eteenpäin, ja lopuksi korsolaiset saivat äänestää, mitkä ideat toteutetaan.

Suosituin jätetyistä ideoista oli maksuton musiikkitapahtuma, joka järjestetään kevään aikana Korsossa. Myös Lumon lukion ehdotus nuorten ja vanhusten yhteistoiminnasta keräsi runsaasti ääniä ja etenee toteutukseen. Tämän lisäksi Lumon kirjastolla järjestetään avajaistapahtuma huhtikuun loppupuolella. Myös idea lisäpenkkien hankkimisesta Korson keskustan alueelle oli suosittu ja etenee toteutukseen.

Meidän Korso − Kaikkien Korso on Vantaan kaupungin osallistuvan budjetoinnin hanke. Tavoitteena on edistää turvallisuuden ja yhteisöllisyyden tunnetta sekä vähentää syrjäytymisen kokemusta Korson suuralueella. Ideoiden toteuttamiseen on varattu 15 000 euroa.

Lue lisää Meidän Korso -hankkeesta täältä.

Julkaistu: 8.3.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter