Tikkurilan uimahallilla juhlistetaan 50-vuotista taivalta

Wibit-vesiesterata on mukana uimahallin 50-vuotisjuhlassa. Kuva: Klubbensport

Tikkurilan uimahalli on liikuttanut ja ilahduttanut vantaalaisia jo merkittävät puoli vuosisataa. Sen johdosta hallissa järjestetään 50-vuotisjuhla lauantaina 9. maaliskuuta kello 10.30–13. Juhlaan on vapaa pääsy.

Päivän aloittavat avaushyppy, uintinäytökset ja juhlapuheenvuorot. Ohjelmaosuuden jälkeen yleisö pääsee osallistumaan toimintapisteisiin, joissa pääsee kokeilemaan esimerkiksi taitouintia, uimahyppyjä ja vesipalloa sekä hiomaan uintitekniikkaansa. Allastilat ja kuntosali avataan poikkeuksellisesti asiakkaiden käyttöön vasta kello 11.

Lapsille – ja miksei varttuneemmillekin – uimahalliin tuodaan juhlapäiväksi Wibit-vesiesterata, jossa pääsee pitämään hauskaa ja testaamaan ainakin tasapainoaan. Esteradalla vaaditaan vähintään 25 metrin uimataitoa.

Päivän aikana järjestetään myös kaksi vesijumppaa, joita pääsee kokeilemaan uimahallin kassalta noudettavalla lipukkeella. Kello 11.45–12.15 pidetään syvän veden jumppa, johon on varattu seitsemän kokeilupaikkaa. 12.15–12.45 on vuorossa matalan veden jumppa, jossa on 20 paikkaa. Uimataito on välttämätön syvän veden jumpassa. Vesijuoksuvyön saa lainaan hallilta.

Uimahalliin ja kuntosalille on koko tapahtumapäivän ajan ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa liikkumaan ja juhlistamaan hallin vuosikymmenien taivalta!

Juhlapäivän tarkempi ohjelma uimahallin verkkosivulla.

Julkaistu: 28.2.2019 
(muokattu: )