Naistenpäivänä kaupungintalo täyttyy inspiroivista naisista ja ohjelmasta – tervetuloa mukaan!

Naistenpäivän tapahtuman puhujat: Ritva Viljanen, Maria Teikari, Elina Hiltunen ja  Meriam Trabelsi

Naistenpäivänä 8.3. kello 15–18 Vantaan kaupungintalolla (Asematie 7) viihdytään innostavien naisten ja erilaisten näkökulmien parissa. Kansainvälistä teemapäivää juhlistetaan kakkukahveilla, naisjärjestöjen minimessuilla sekä paneelikeskustelulla, jossa tulevaisuutta visioi monipuolinen joukko eri aloilta tulevia naisvaikuttajia. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Vantaalla on lukuisia hienoja ja aktiivisia naisjärjestöjä: kaupungintalon aulassa kello 15–16 toimintaansa esittelevät Nicehearts, Vantaan Akateemiset naiset, Naisten Pankki Vantaa, UN Women Vantaa, Tikkurilan Martat, Zonta-kerho Vantaa II, Soroptimist International of Vantaa ry ja Vantaan liike- ja virkanaiset ry – BPW Vantaa.

Järjestöjen minimessuilla piipahtaminen tarjoaa kaikille mahdollisuuden aloittaa viikonloppu hyvässä seurassa herkutellen, sillä sadalle ensimmäiselle vieraalle tarjoillaan kakkukahvit.

Keskustelutilaisuudessa lavalle nousee runsaasti näkemyksellisiä naisvaikuttajia

Naistenpäivän ohjelma jatkuu kello 16 alkaen Mahdollisuuksien maailma – naiset 2050 -keskustelutilaisuudella, jossa juhlistetaan naisten koko potentiaalia ja keskustellaan naisten mahdollisuuksista muuttuvassa yhteiskunnassa. Tervetuloa kuulemaan, mitä eri aloilla vaikuttavat naiset juuri nyt tulevaisuudesta ajattelevat!

Vantaan valtuustosalissa pidettävässä tilaisuudessa puhuvat futuristi Elina Hiltunen, työelämäverkosto Ompeluseuran perustaja Maria Teikari, intersektionaalinen feministi Meriam Trabelsi (Vantaan Tyttöjen tila ja Ruskeat Tytöt) ja Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen. All female -paneelissa on mukana myös naisjärjestöjen edustajia.

Keskustelutilaisuuden juontavat Yle Puheelta tutut toimittajat Susani Mahadura ja Yagmur Özberkan.

Koska valtuustosalissa on paikkoja rajoitetusti, oman paikkansa keskustelutilaisuuteen voi varmistaa ilmoittautumalla mukaan jo etukäteen: https://bit.ly/2N7I6cG. Tilaisuutta voi myös seurata Vantaa-kanavalta livestriiminä.

Löydät tapahtuman myös Facebookista ja Vantaan tapahtumakalenterista.

8.3.2019 // Sairastumisen vuoksi Maria Teikarin tilalla Mahdollisuuksien maailma – Naiset 2050 -keskustelutilaisuudessa puhuu Ompeluseuran perustajiin kuuluva Milla Halme.

Julkaistu: 28.2.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter