Hei korsolainen, mikä tekisi kotikulmistasi yhteisöllisemmät? Anna äänesi 17.2. mennessä

Ihmisiä puistojuhlassa

Miltä kuulostaisi ystäväuinti Korson uimahallilla? Tai ihastelisitko mieluummin nuorten maalaamia muraaleja Korson alueella? Osallistuisitko kaikille avoimeen pop up-pihatapahtumaan Korson vanhustenkeskuksen pihalla? Nyt on äänestämisen aika - mikä ehdotuksista tekisi kotialueestasi entistä mukavamman?

Meidän Korso -hankeessa alueen asukkaat ehdottavat, äänestävät ja toteuttavat itse tekoja ja tapahtumia, jotka parantavat Korson yhteisöllisyyttä. Loppuvuodesta 2018 asukkailta kerättiin ideoita, joita kehitettiin yhteisessä tilaisuudessa eteenpäin ja nyt on äänestämisen aika. Miten sinä tekisit Korsosta yhteisöllisemmän ja turvallisemman?

Äänestysaika on 1.2.-17.2. Osallistu.vantaa.fi-sivulla voit tutustua ideoihin ja antaa äänesi. Voit äänestää yhtä tai useampaa ideaa. Äänestämistä varten sinun tulee
rekisteröityä osallistu.vantaa.fi sivustolle. Apua rekisteröitymiseen ja äänestämiseen saa 5.2., 6.2., 12.2., ja 13.2. klo 15-19 Lumon aulassa. Eniten ääniä saaneet ideat saavat 2 000–5 000 euroa rahaa ja toteutetaan kevään 2019 aikana. Kaikki 12 vuotta täyttäneet korsolaiset voivat äänestää.

Äänestyksen tulokset julkistetaan keskiviikkona 6.3. klo 17 Lumon Villiankassa. Tilaisuudessa kuulet voittajaideoista ja niiden toteuttamisesta sekä halutessasi voit ilmoittautua mukaan jonkin idean toteuttamiseen.

Meidän Korson äänestystuloksen julkistusjuhla
Keskiviikko 6.3. klo 17
Lumon Villiankka, Urpiaisentie 14

Julkaistu: 1.2.2019 
(muokattu: )