Kaupunki toivoo mielipiteitä Koillis-Vantaan uimahallista

Koillis-Vantaalle suunnitellaan uutta uimahallia. Uusi uimahalli korvaa tulevaisuudessa vanhan Korson uimahallin, joka sijaitsee Korson koulun yhteydessä osoitteessa Kisatie 29. Sekä Korson koulu että sen yhteydessä oleva uimahalli puretaan. Uuden uimahallin on tarkoitus valmistua vuonna 2024. Päätös uuden uimahallin sijainnista tehdään kesään 2019 mennessä.

Kaupungin kriteerien ja kaupungin konsultilla teettämän selvitystyön perusteella uimahallille on valikoitunut neljä mahdollista sijaintipaikkaa. Vaihtoehdot sijainniksi ovat Urpiaisentie 5-7, Minkkitie 8, Elmon alue ja Hagsberginhaka.

Selvitystyön ohella sijaintipäätöksen tueksi toivotaan myös kuntalaisten näkemyksiä siitä, mikä kyseisistä sijainneista palvelisi heitä parhaiten. Kysely on auki 31.1.-20.2.2019. Vastaa kyselyyn täällä.

Uimahallin sijaintia käsitellään myös esittely- ja keskustelutilaisuudessa keskiviikkona 13.2.2019 klo 18.00- 20.00 kaupungin valtuustosalissa osoitteessa Asematie 7. Tilaisuudessa esitellään sijainnista tehtyä selvitysluonnosta ja asiantuntijat vastaavat kuntalaisten kysymyksiin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Tapahtuma Facebookissa: Koillis-Vantaan uimahallin: esittely- ja keskustelutilaisuus.

Lue lisää uimahallin sijaintiin vaikuttavista kriteeristä ja uimahallihankkeesta täältä.

Lisätietoja:

Projektijohtaja Janne Juntunen, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Julkaistu: 31.1.2019 
(muokattu: )