Tanssin viikon ohjelma on julkaistu – osallistu päätapahtuman nimikisaan

Tanskalainen Freestyle Phanatix -katutanssiryhmä
Tanskalainen Freestyle Phanatix -katutanssiryhmä esiintyy Vantaalla Tanssin viikon päätapahtumassa lauantaina 27.4.

Tanssin viikolla 23.–29.4.2019 ympäri Vantaata nautitaan jälleen sulavista askelista ja tanssin taiasta. Teemaviikon ohjelma on nyt julkaistu osoitteessa vantaa.fi/tanssinviikko. Tanssin viikon päätapahtumaa vietetään tällä kertaa 27.4. Myyrmäessä kaikille avoimessa teemapäivässä.

Perheen pienimmille perinteinen Tanssin viikko tarjoaa mukaansatempaavia esityksiä, joissa hyödynnetään tanssin ohessa teatteria, klovneriaa, laulua ja leikkiä. Vantaan lastenkulttuurikeskusten lisäksi esityksiä nähdään Korson Lumosalissa ja Länsimäen koululla. Kansainvälistä tanssin päivää lapset juhlistavat Lastenkulttuurikeskus Toteemissa järjestettävissä satutanssiaisissa, joissa tanssiin heittäydytään tanssinopettajan johdolla.

Tanssiteatteri Tsuumin kasarinostalgiasta ja Suomi-iskelmästä ammentava Kake – tiellä tähtiin -esitys nähdään keskiviikkona 24.4. Kulttuuritalo Martinuksessa. Riemukas esitys ilahduttaa yhtä lailla yläkouluikäisiä kuin aikuisiakin.

Eri tanssilajien kirjosta kiinnostuneiden kannattaa suunnata 28.4. Tikkurilan lukiolle Tanssikatselmus Stoorin katselmukseen ja yleisöesitykseen, joihin pääsee samalla pääsylipulla. Tanssilajit bollywoodista kilpatanssiin ovat monipuolisesti edustettuina myös Kauppakeskus Jumbossa 29.4. järjestettävässä tanssitapahtumassa, jonne on vapaa pääsy.

Tanssin viikon päätapahtumalle haetaan nimeä kilpailulla

Tanssin viikon päätapahtuma on Myyrmäen keskustassa lauantaina 27.4. kello 12–19 järjestettävä teemapäivä, joka tarjoaa yleisölle runsaasti ohjelmaa erilaisten tanssiesitysten ja -tempausten parissa.

Päivän aikana luvassa on muun muassa energistä katutanssia Tanskasta, varta vasten paikan päälle tehtyjä sooloteoksia sekä tanssiteatteria niin lapsille kuin aikuisille. Myös Myyrmäen teemapäivän ohjelmaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa vantaa.fi/tanssinviikko. Kaikille avoimen tapahtuman järjestää Mamia Company yhteistyössä Vantaan kulttuuripalveluiden kanssa.

Myyrmäen tanssitapahtumalle haetaan nyt mahdollisimman osuvaa nimeä nimikisalla. Kaikkien 17.2. mennessä ideointiin osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Wanda’s Kitchen & Lounge -ravintolan maukas neljän hengen brunssi. Tervetuloa mukaan ideoimaan!

Julkaistu: 31.1.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter