Kesäksi töihin! Haku Vantaan kaupungin kesätyöpaikkoihin alkaa

Vantaan kaupungin kesätyöpaikkojen haku alkaa perjantaina 1. helmikuuta. Kaupunki tarjoaa viime vuoden tapaan kesätöitä lähes 450 nuorelle. Yleisimpiä kesätyökohteita ovat puistojen ja liikuntapaikkojen kunnossapito, nuorisopalvelut, kirjastot ja toimistot. Ammattiin opiskelevia nuoria palkataan eniten sosiaali- ja terveystoimen hoitotehtäviin.

Työpaikkoja on tarjolla ensisijaisesti korkeakouluopiskelijoille ja ammattiin opiskeleville nuorille. Lisäksi paikkoja on myös lukiolaisille ja 15 vuotta täyttäneille koululaisille. Koululaisten ja lukiolaisten työsuhteen kesto on yleensä yksi kuukausi. Ammattiin opiskelevilla kesätyöjakso on kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti kesä-elokuulle.

- Tiiviillä työelämäjaksolla Vantaan kaupunki pystyy tarjoamaan mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen mahdollisimman monelle. Tarkoituksena on saada nuoret kiinnostumaan kunta-alan tehtävistä, kertoo henkilöstöjohtaja Kirsi-Marja Lievonen.

Kaikki avoimet kesätyöpaikat ilmoitetaan www.vantaarekry.fi -sivuilla, TE-palvelujen mol.fi-sivuilla, sekä Oikotien verkkopalvelussa. Kesätöiden hakuaika päättyy 28. helmikuuta. Tehtäviin haetaan www.vantaarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja antaa: henkilöstöjohtaja Kirsi-Marja Lievonen, etunimi.sukunimi@vantaa.fi, puh. 040 570 5593

Julkaistu: 31.1.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter