Työtä ja päivätoimintaa

Kädet pitelevät punaista jumppapalloa.

Vanhus- ja vammaispalveluissa supistetaan koronaviruksen vuoksi osaa toiminnoista

Koronaepidemian vuoksi vanhus- ja vammaispalveluissa suojellaan vanhuksia ja perussairauksista kärsiviä tartunnoilta. Tästä johtuen joitakin toimintoja supistetaan tai suljetaan tartuntatautilain nojalla.

Supistukset antavat myös paremmat mahdollisuudet henkilöstön siirtyä normaalitoiminnasta kriittisiin toimintoihin. Supistukset koskevat muun muassa vammaisten työ- ja päivätoimintaa sekä työvalmennusta.

Työ- ja päivätoimintakeskukset ovat suljettu 8.6.- 2.8.2020

Järjestämme ainoastaan välttämättömän palvelun Myyrmäen toimintakeskuksessa niille asiakkaille, jotka sitä tarvitsevat esimerkiksi vanhempiensa työssäkäynnin vuoksi. Kaikki muut yksiköt pysyvät suljettuina.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä puhelimitse toimintayksiköihin.

Jos tarvitset muuta kuin työ- ja päivätoiminnan palvelua voit olla yhteydessä Vammaisneuvontaan, p. 09 83924682, vammaisneuvonta@vantaa.fi

Työ- ja päivätoiminta

Työ- ja päivätoiminta voi sisältää mm.

  • vuorovaikutustaitojen ja jokapäiväisten elämäntaitojen harjoittelua
  • luovaa toimintaa
  • ulkoilua ja muuta liikuntaa
  • opetusta
  • virkistystoimintaa
  • yksinkertaisia työtehtäviä

Tutustu päivätoimintaan

Toimintakeskukset

Toimintakeskuksissa työ on tyypillisesti tekstiili- ja puutöitä sekä yrityksille alihankintana tehtävää kokoonpano- ja pakkaustyötä.

Tutustu toimintakeskuksiin

Työvalmennus ja palkkatyö

Vantaalla on vammaisille henkilöille oma työvalmennuspalvelu, joka etsii yhdessä asiakkaan kanssa hänen osaamistaan ja työkykyään vastaavaa työtä. Palvelu tarjoaa tukea ja työvalmennusta, tavoitteena parantaa ja ylläpitää asiakkaan työelämän taitoja. Työvalmennuksella pyritään tukemaan henkilön työllistymistä pysyvään työsuhteeseen. Palvelumme on maksuton niin asiakkaalle kuin työnantajallekin.

Tutustu työvalmennukseen

Ajankohtaista

Twitter