Peliklinikka

Peliklinikka on erikoistunut rahapeliongelmiin ja sieltä saa apua myös muusta digipelaamisesta ja netin liikakäytöstä aiheutuviin haittoihin. Palvelemme pelaajia, läheisiä ja heitä työssään kohtaavia ammattilaisia.
Palvelumme ovat maksuttomia. Suurin osa palveluista on valtakunnallisia, mutta tarjoamme myös palveluja pääkaupunkiseudulla.
Meidät löydät osoitteesta www.peliklinikka.fi

Puhu asiakastyöntekijämme kanssa omasta tai läheisesi pelaamisesta.

Etäapu

Soita Peluurin auttavaan puhelimeen 0800 100 101. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 12–18, maanantaisin myös ruotsiksi.

Peluurin auttava puhelin palvelee, kun oma tai läheisen pelaaminen askarruttaa. Auttavan puhelimen kautta voit kysyä peliongelmasta, pelaamisen rajoittamisesta tai lopettamisesta, tuki- ja hoitovaihtoehdoista tai mistä tahansa peliongelmaan liittyvästä. Puheluihin vastaa peliongelman tunteva ammattitaitoinen henkilöstömme. Keskustelu on luottamuksellista: työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus kaikista käsitellyistä asioista.
Chattaa kanssamme Anonyymi chat-palvelu on tarkoitettu samoista asioista keskusteluun työntekijän kanssa kuin auttava puhelinkin. Pääset chattiin osoitteessa www.peluuri.fi. Chat-ruutu näkyy sivuston etusivun oikeassa alanurkassa sen ollessa auki.

Keskustele vertaispuhelimessa Sekä pelaajat että läheiset voivat keskustella puhelimitse koulutetun vapaaehtoisen kanssa. Hänellä on samanlainen vaitiolovelvollisuus kuin työntekijöilläkin. Voit sopia keskusteluajan soittamalla Peluuriin auttavaan puhelimeen (0800 100 101, arkisin klo 12-18) tai lähettämällä lomakkeen Pelirajat´on verkkosivuilla

Lähiapu

Hoidollinen keskustelu helsinkiläisille, vantaalaisille ja kauniaislaisille

Haluaisitko keskustella omasta tai läheisesi peliongelmasta? Olisitko valmis kartoittamaan avun tarvettasi psykologin tai sosiaaliterapeutin kanssa? Jos olet yli 18-vuotias ja asut Helsingissä tai Vantaalla, voit päästä Peliklinikan maksuttomaan hoidolliseen keskusteluun. Ajanvaraus arkisin klo 12-14 puh. 040 152 3918.

Hoidollinen keskustelu on yleensä yksilöhoitoa, mutta voit käydä hoidossa myös yhdessä puolisosi tai läheisesi kanssa. Myös läheiset voivat hakeutua hoitoon yksin.

Hoito käynnistyy kolmen kerran arviointijaksolla ja arviointiin liittyy neuvontaa sekä tarvittaessa ohjausta muihin palveluihin. Jos haluat jatkaa tapaamisia, teet hoitosuunnitelman yhdessä ammattilaisten kanssa. Myös tapaamisten tiheys ja kesto sovitaan yhdessä. Maksimissaan tapaamiset voivat jatkua noin vuoden.

Tule käymään tieto- ja tukipiste Tilttiin

Peliklinikan yhteydessä Helsingin Hakaniemessä sijaitseva Tiltti on pelihaittoihin keskittyvä tieto- ja tukipiste, jonka pelivapaassa kahvila- ja oleskelutilassa voit pohtia suhdettasi omaan pelaamiseen yhdessä työntekijän tai vertaisen kanssa.
Tiltissä on avoimet ovet maanantaisin klo 15-17 ja keskiviikkoisin klo 15–18 ja avoin vertaisryhmä pelaajille maanantaisin klo 17-18.30.

Tietoa aukioloajoista ja muusta toiminnasta löydät viikkokalenteristamme.

Ajankohtaista