Yksityiset hoivakodit

Koronaepidemian vuoksi vanhus- ja vammaispalveluissa suojellaan vanhuksia ja perussairauksista kärsiviä tartunnoilta. Tästä johtuen joitakin toimintoja supistetaan tai suljetaan tartuntatautilain nojalla.

Supistukset antavat myös paremmat mahdollisuudet henkilöstön siirtyä normaalitoiminnasta kriittisiin toimintoihin. Supistukset koskevat muun muassa lyhytaikaista tehostettua asumispalvelua, ja ne tulevat voimaan asteittain.

Suojelemme kaikki yhdessä iäkkäitä ja perussairaita koronavirustartunnoilta niin, että vierailut vanhustenkeskuksissa ja sairaalassa on kielletty. Pidättehän yhteyttä omaisiin ja ystäviin muilla tavoin.

Kaupunki ostaa ikääntyville hoivaa tarvitseville henkilöille tehostettua palveluasumista myös yksityisistä hoivakodeista. Haluamme tarjota ikäihmisille korkealaatuista palvelua, järjestettiin se sitten kaupungin omana tai ostopalveluna.

Valvomme ostopalvelujemme laatua systemaattisesti ja tarkastamme, että lait, ohjeet ja suositukset täyttyvät ja toteutuvat. Teemme aktiivisesti yhteistyötä palveluntuottajien kanssa ja järjestämme mm. palveluntuottajaseminaareja vuosittain.

Erityisasumisen tehostetun palveluasumisen palvelukuvaus

Yksityisin hoivakoteihin liittyvissä asioissa yhteyshenkilömme ovat:

Laatukoordinaattori
p. 050 312 4829

Toimistosihteeri
p. 050 318 1650

Erityissosiaaliohjaaja
p. 040 552 9637

Ajankohtaista