Vantaan kevät

Henkilö pitelee punaista ruukkua jossa on kukkaistutus

Aurinko paistaa ja luminen maisema sulaa hiljakseen. Ihana kevät on saapunut Vantaalle. Kevään muita merkkejä ovat tietenkin pääsiäinen, puiden ja kasvien herääminen sekä lintujen iloinen laulu ja tietenkin myös vappu!

Keväisiä tapahtumia

Katso vinkkejä eri tapahtumiin Vantaan tapahtumakalenterista. Monet tapahtumat järjestetään nyt virtuaalisesti ja etänä.

Vantaan päivä 15.5.

Tule mukaan juhlistamaan Vantaan päivää 15.5. kotisohvaltasi. Ohjelmassa livekeikkoja, yhteislalua, tallenteita, palkintoja ja Peltsin kalastusvinkkejä. Katso koko kattaus tapahtumakalenterista.

Vantaa on maailma

Kuin kaksi marjaa? Se, mitä löytyy maailmalta, löytyy myös Vantaalta. Siristä silmiäsi ja katso vinkkimme maailmanympärysmatkaan vantaalaisittain.

Vantaa-kanavalta löydät kiinnostavaa katsottavaa

Tutustu Vantaa-kanavan monipuolisiin sisältöihin kotisohvalta tai aurinkoiselta kotiterassiltasi. Tunnetko Vantaan kaikki kolkat kuin omat taskusi? Päivitä tietämyksesi Erikoiset paikat Vantaalla-sarjan parissa. Vantaa-kanavalla pääset myös tutustumaan Vantaan museoiden näyttelyihin turvallisesti. Hyvää matkaa!

Lähde linja-autolla retkelle Sipoonkorpeen

Sipoonkorpea kiertää maaliskuusta marraskuulle Kuljetusyhtiö Packalén Busin operoima reittiliikenne, jonka avulla retkeilijät pääsevät aiempaa helpommin Sipoonkorpeen julkisella liikenteellä. Sipoonkorven kierroksen lisäksi reitti kulkee Tikkurilan aseman ja Nikkilän kautta.

Aikuisopiston verkkoluennot

Aikuisopistolla on hieno kattaus ilmaisia verkkoluentoja, joille voi osallistua kuka tahansa. Luentojen aiheita on muun muassa kevätpuutarhasta, matkailusta, historiasta, taloudesta ja tietotekniikasta.

Verkkoluennot löydät Aikuisopiston Ilmonet-sivuilta.

Rajoitukset

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi, että voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia jatketaan pääosin huhtikuun loppuun saakka. Rajoitukset koskevat mm harrastustoimintaa, liikuntatiloja ja -paikkoja sekä yleisötapahtumia.

Ulkojäät ja hiihtoladut

Tekojäiden ja luonnonjäiden kunnossapito on päättynyt, ja ne ovat nyt säiden armoilla. Hiihtolatuja ylläpidetään säiden mukaan. Tarkasta latujen ajankohtainen tilanne ulkoliikunta.fi-palvelussa.

Ulkoliikuntapaikat

Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna. Muistathan jumpatessasi pitää turvavälit ja odottaa vuoroasi, jos paikalla on useampi henkilö.

Virtuaalijumpat

Suositut virtuaalijumpat jatkuvat laajalla tarjonnalla pe 23.4. saakka, ja osa jumpista on katsottavissa myös tallenteina.

Vantaa pyöräillen

Nyt teiden sulaessa voi kaivaa jo pyörän esille ja tehdä keväthuollon. Vantaa pyöräillen -reittikartoista saat inspiraatiota kevään koko perheen pyöräretkiin.

Luontoon reippailemaan

Vantaan tunnetuin ja suosituin ulkoilualue Kuusijärvi houkuttelee keväiselle retkelle luontoon.

Ajantasainen koronainfo

Tilanteet muuttuvat ja vaikuttavat valitettavasti myös vapaa-aikaan. Katso ajankohtainen tieto koronasta ja suosituksista Vantaalla.

Ajankohtaista