Yrittäminen

Tarjoamme yrityksille toimivat palvelut yhteistyössä kumppaniemme kanssa keskitttyneesti Vantaan yrityspalvelukeskus Leijassa.

Vantaan kaupungin lisäksi yrityksiä Leijassa palvelevat muun muassa Helsingin seudun kauppakamari, Vantaan Yrittäjät ja YritysVantaa.

Vantaan kaupunki tarjoaa yrityksen sijoittumiseen liittyviä palveluita ja meidän kauttamme on mahdollista saada apua sopivien toimitilojen ja yritystonttien etsimisessä, rahoitusmahdollisuuksien kartoittamisessa, alihankinta- ja yhteistyöverkostojen kartoittamisessa sekä henkilökunnan rekrytointiin ja osaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Vantaan uusi Turbiini Yrityskiihdyttämö tarjoaa tukea yritysten kasvuun.

Palvelut ja tiedot yrityksille nyt keskitetysti yhdestä paikasta

Uudelle businessvantaa.fi –sivustolle on koottu tiedot Vantaalla tarjottavista yrityspalveluista. Täältä löytyy apuja yrityksen koko elinkaaren ajalle perustamisesta kehittämiseen. Yritysneuvontaa saa myös uudesta maksuttomasta neuvontanumerosta 09 839 20000 ja Vantaa-infon palvelupisteistä.

Alla voi tutustua businessvantaa.fi -sivustollakin esiintyviin yhteistyökumppaneihin:

Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa edunvalvontaa, neuvontaa, koulutusta sekä muita yrityksille suunnattuja palveluita.

Vantaan Yrittäjät huolehtii erityisesti pk-yritysten edunvalvonnasta ja jäsenyritysten neuvonnasta, koulutuksesta ja asiantuntijapalvelusta.

YritysVantaa antaa neuvontaa liikeidean kehittämiseen, liiketoimintasuunnitelman laadintaan ja kannattavuuslaskelmiin, yritysmuodon valintaan ja rekisteröintiin.

Business Finlandin ja Finnveran vastaanotot toimivat myös Leijassa ajanvarauksella. Finnvera myöntää rahoitusta yritystoiminnan edellyttämiin investointeihin, hankintoihin ja käyttöpääomaan sekä myöntää myös tarvittaessa takauksia. Business Finland auttaa yrityksiä kehittämistoiminaan liittyvässä rahoituksessa ja kansainvälistymisaikeissa.

Vantaan yrityspalvelukeskus Leija sijaitsee kätevien liikenneyhteyksien päässä kauppakeskus Jumbon kupeessa. Yrityspalvelukeskuksen yhteystiedot.

Vantaan kaupungin maaseutuelinkeinoviranomaisena toimii Itäisen Uudenmaan maaseutuhallinto, jonka yhteystiedot voit hakea Ruokaviraston sivuilta.

Yrityspalvelukeskus Leija

Elannontie 3, 01510 Vantaa

Ajankohtaista


Twitter