Vantaan osaamiskeskus

Vantaan osaamiskeskus tarjoaa tukea maahanmuuttajille oman osaamisen tunnistamiseen, työllistymiseen sekä ammatillisen osaamisen kehittämiseen.
Tule mukaan toimintaamme, mikäli etsit töitä, olet kiinnostunut opiskelusta tai haluat osallistua työelämätaitoja kehittäville kursseillemme.

Asiakkaaksi osaamiskeskukseen

Vantaan osaamiskeskuksen toiminta on tarkoitettu täysi-ikäisille vantaalaisille maahanmuuttajille, joilla on lupa työskennellä Suomessa. Toiminta järjestetään selkosuomella ja osallistuminen on ilmaista.

Ilmoittautuminen:

  • Osaamiskeskuksen asiakkaaksi ei voi itse ilmoittautua. Jos olet kiinnostunut osaamiskeskuksen palveluista, ota yhteyttä TE-asiantuntijaasi.
  • Ilmoittautumisohjeet avoimille kursseille ja tapahtumiin löytyvät alta.

Osaamiskeskuksen palvelut

Kartoitusjakso ja henkilökohtainen ohjaus

Kartoitusjakson ja henkilökohtaisen ohjauksen aikana tutustut suomalaiseen työelämään ja koulutusmahdollisuuksiin. Opit tunnistamaan ja tuomaan esiin omaa osaamistasi ja saat tukea oman jatkopolun suunnitteluun. Yhteistyökumppaneidemme avulla autamme sinua saamaan työ- tai opiskelupaikan.

Rekrytointitapahtumat

Osaamiskeskuksen rekrytointitapahtumissa kuulet vierailevan yrityksen avoimista työpaikoista ja voit työllistyä erilaisiin tehtäviin! Rekrytointitapahtumien ajankohdat ja vierailevat yritykset ilmoitetaan osaamiskeskuksen Facebookissa ja Instagramissa. Rekrytointitapahtumat ovat avoimia kaikille vantaalaisille maahanmuuttajille, eivätkä ne edellytä osaamiskeskuksen asiakkuutta.

Työelämän suomen kielen kurssit

Osaamiskeskus järjestää kolmen viikon pituisia työelämän S2-kursseja tasoissa A2 ja B1. Kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti osaamiskeskuksen asiakkaille, mutta satunaisesti tilaa jää myös muille asiakkaille. Seuraa osaamiskeskuksen Facebookia ja Instagramia, jossa tiedotamme vapautuvista paikoista.

Muut osaamiskeskuksen kurssit, koulutukset ja tapahtumat

Uusista kursseista, koulutuksista ja tapahtumista tiedotamme aina ajankohtaisesti tämän sivun lisäksi myös sosiaalisessa mediassamme.

Ajankohtaista


Twitter