Valmennustalo Reeli

Valmennustalo Reeli tarjoaa työttömille vantaalaisille työnhakijoille kuntouttavan työtoiminnan ja työkokeilun palvelua eri työpajoilla.

Lisäksi tarjoamme sinulle uravalmennusta, valmennusta suomen kielen käyttöön ja mahdollisuuden erilaisiin korttikoulutuksiin. Valmennustaloilla sinulla on myös mahdollisuus suorittaa pajajakson aikana osaamistodistuksia tai perustutkinnon osatutkintoja.

Osana kuntouttavaa työtoimintaa tarjoamme myös henkilökohtaista sosiaaliohjausta. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Voit myös kysyä valmennustalojen tarjonnasta omavalmentajaltasi.

Keittiössä pääset osallistumaan päivittäisten lounas- ja kahvi- tarjoilujen toteuttamiseen valmennustalojen asiakkaille ja henkilökunnalle ja samalla opit asiakaspalvelua.

Logistiikassa ja kalustekierrätyksessä pääset osallistumaan pyykki-, kaluste- ja muuttokuljetuksien hoitamiseen. Opit varastoalan tehtäviä, kuten hyllyttämistä sekä erilaisia inventointiin ja varaston kunnossapitoon liittyviä tehtäviä.

Pesulassa pääset osallistumaan pesula- ja tekstiilihuollon eri tehtäviin.

Puhtauspalveluissa pääset osallistumaan perus- ja ylläpitosiivouksiin valmennustaloissa.

Remontissa pääset osallistumaan pintaremonttien tekemiseen. Pääset maalaamaan porraskäytäviä, ulko-ovia, toimistoja sekä tekemään levytystöitä ja lattian pinnoituksia.

Uusioverstaalla pääset osallistumaan kaupungin elektroniikkalaitteiden kierrätykseen. Opit sähkö- ja elektroniikkalaiteromun purkamista, lajittelua ja kierrätystä.

Valmennustalo Reeli

Hosantie 2, 01360 Vantaa

Ajankohtaista


Twitter