Valmennustalo Luxi

Valmennustalo Luxi tarjoaa työttömille vantaalaisille työnhakijoille kuntouttavan työtoiminnan ja työkokeilun palvelua eri työpajoilla.

Lisäksi tarjoamme sinulle uravalmennusta, valmennusta suomen kielen käyttöön, atk-opetusta ja mahdollisuuden erilaisiin korttikoulutuksiin. Valmennustaloilla sinulla on myös mahdollisuus suorittaa pajajakson aikana osaamistodistuksia tai perus- ja ammattitutkinnon osatutkintoja.

Osana kuntouttavaa työtoimintaa tarjoamme myös henkilökohtaista sosiaaliohjausta. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Voit myös kysyä valmennustalojen tarjonnasta omavalmentajaltasi.

Keittiössä pääset osallistumaan päivittäisten lounas- ja kahvitarjoilujen toteuttamiseen valmennustalojen asiakkaille ja henkilökunnalle ja samalla opit asiakaspalvelua.

Puhtauspalveluissa pääset osallistumaan perus- ja ylläpitosiivouksiin valmennustaloissa.

Tietotekniikka Opastimessa opit käyttämään tietokoneen perusohjelmia, hallitsemaan sähköistä asiointia sekä tekemään hyvän CV:n ja työhakemuksen.

Kädentaidoissa pääset osallistumaan erilaisten pakkaus- ja kokoonpanotöiden tekemiseen. Lisäksi pääset harjoittamaan monipuolisesti kädentaitojasi.

Valokeilassa pääset itse suunnittelemaan työtoimintasi sisällön. Voit valita itseäsi kiinnostavat valmennukset työ-, hyvinvointi- ja it-teemoista.

Valmennustalo Luxi

Lummetie 2b A, 01300 Vantaa

Ajankohtaista


Twitter