Valmennustalo Koutsi

Valmennustalo Koutsi tarjoaa työttömille vantaalaisille työnhakijoille kuntouttavan työtoiminnan ja työkokeilun palvelua eri työpajoilla.

Lisäksi tarjoamme sinulle uravalmennusta, valmennusta suomen kielen käyttöön ja mahdollisuuden erilaisiin korttikoulutuksiin. Valmennustaloilla sinulla on myös mahdollisuus suorittaa pajajakson aikana osaamistodistuksia tai perustutkinnon osatutkintoja.

Osana kuntouttavaa työtoimintaa tarjoamme myös henkilökohtaista sosiaaliohjausta. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Voit myös kysyä valmennustalojen tarjonnasta omavalmentajaltasi.

Keittiössä pääset osallistumaan päivittäisten lounas- ja kahvitarjoilujen toteuttamiseen valmennustalojen asiakkaille ja henkilökunnalle ja samalla opit asiakaspalvelua.

Puhtauspalveluissa pääset osallistumaan perus- ja ylläpitosiivouksiin valmennustaloissa.

Puutyö- ja kalustekunnostuksessa voit osallistua puutyötuotteiden valmistamiseen sekä koulu- ja päiväkotikalusteiden kunnostamiseen.

Remontissa pääset osallistumaan pintaremonttien tekemiseen. Pääset maalaamaan porraskäytäviä, ulko-ovia, toimistoja sekä tekemään levytystöitä ja lattian pinnoituksia.

Tekstiili- ja kädentaidoissa pääset osallistumaan sisustus- ja korjausompelutöiden valmistukseen ja opit käyttämään monipuolisesti kierrätysmateriaaleja.

Tietotekniikassa opit käyttämään tietokoneen perusohjelmia, hallitsemaan sähköistä asiointia sekä tekemään hyvän CV:n ja työhakemuksen.

Valmennustalo Koutsi

Tuupakantie 4, 01740 Vantaa

Ajankohtaista


Twitter