Töihin varhaiskasvatukseen

Lapset leikkivät roboteilla.

Etsimme lisää innostuneita ja kehittämisestä kiinnostuneita varhaiskasvatuksen opettajia ja varhaiskasvatuksen erityisopettajia. Oletko sinä etsimämme timantti?

Vantaalla pääset kehittymään ja kehittämään varhaiskasvatusta. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja muuttoavustuksen. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Haemme jatkuvasti erityisesti varhaiskasvatuksen opettajia päiväkoteihin.

Käytämme ns. jatkuvaa hakua eli meillä ei ole yksittäisiä varhaiskasvatuksen opettajahakuja. Kuuntelemme työnhakijan toiveita esimerkiksi aloitusajankohdan, alueen ja päiväkodin suhteen. Työllistyä voi nopeallakin aikataululla.

Haemme myös aika ajoin lastenhoitajia ja taidepedagogeja. Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus.

Muuttoraha

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Kokeilu on voimassa vuoden 2020 loppuun.

Vantaa varhaiskasvatuksen edelläkävijänä

Meillä työskentelee tällä hetkellä lähes 2000 innostunutta ihmistä varhaiskasvatuksen eri tehtävissä. Vantaalla varhaiskasvatusta on aina kehitetty aktiivisesti. Vantaalla pedagogisen kehittämisen lähtökohtana ovat voimassa olevat esiopetuksen opetussuunnitelma, varhaiskasvatussuunnitelma ja varhaiskasvatuslaki. Käynnissä olevilla kehittämishankkeilla vahvistamme, luomme, arvioimme ja juurrutamme hyväksi todettuja pedagogisia toimintatapoja.

Tarjoamme mahdollisuuksia myös opiskelijoille

Harjoittelu varhaiskasvatuksessa

Yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille on nimetty erikseen harjoittelupäiväkodit. Katso lista harjoittelupäiväkodeista.

Sosionomiopiskelijoiden harjoittelupäiväkodit

Helsingin yliopiston varhaiskasvatuksen opettajienharjoittelupäiväkodit

Laurean ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat voivat hakea harjoittelupaikkoja Jobiili-järjestelmän kautta.

Lähihoitajaopiskelijoiden ja muiden toisen asteen opiskelijoiden harjoittelupaikoissa voi olla suoraan yhteydessä päiväkodin johtajiin. Hallintoon liittyvästä harjoittelusta voit olla yhteydessä kehittämispäällikkö Katjamaria Halmeeseen (etunimi.sukunimi@vantaa.fi)

Alkavatko opintosi olla lopuillaan?

Tälläkin hetkellä useampi työntekijämme tekee meillä opintoihin liittyvää harjoittelua tai lopputyötä. Usein lopputyön aiheet löytyvät omasta toimipaikasta tai varhaiskasvatuksen hallinnosta. Aihe mietitään yhdessä kanssasi.

Suurin osa meillä tehdyistä lopputöistä on käsitellyt keskeisiä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ajankohtaisia teemoja esimerkiksi varhaiskasvatuslain tavoitteita, varhaiskasvatussuunnitelmaa, varhaiskasvatuksessa aloittamista, kodin ja varhaiskasvatuksen välistä viestintää, oppaita ja käsikirjoja.

Myös muunlaisten opinnäytetöiden tekeminen voi olla mahdollista. Meillä on toteutettu esimerkiksi viestintään, henkilöstöhallintoon ja palvelujen kehittämiseen liittyviä lopputöitä. Minkälaista osaamista sinä voisit tuoda Vantaan varhaiskasvatukseen? Ehdota rohkeasti aihetta!

Ota yhteyttä, kun gradun tai opinnäytetyön aika lähestyy. Jos olet ehdottamassa aihetta gradulle tai opinnäytetyölle, lähetä tutkimushakemus Vantaan kaupungin kirjaamoon. Vantaan varhaiskasvatus lähettää oppilaitoksille valmiita tutkimusaiheita, joista opiskelijat voivat valita mieleisensä.

Tutustu varhaiskasvatuksen
uutiskirjeeseen!

Ihmiset keskustelevat

Vantaan kaupunki työnantajana

Vantaan kaupunki tarjoaa lastentarhanopettajille kilpailukykyisen palkan. Lue lisää palkoista ja muuttoavustuksesta.

Tutustu Vantaan kaupungin muihin henkilöstöetuihin.

Hyvä työyhteisö

Matarin päiväkoti sai Vantaan kaupungin vuosittain jakaman Hyvä työyhteisö -palkinnon vuonna 2017 pitkäjänteisestä kehitystyöstä, joka näkyy myös lasten hyvinvoinnissa.

Lapsi ja vanhempi tutustuvat blogiin.

Tutustu blogiimme

Vantastinen!-blogi toimii ikkunana vantaalaisen esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen toimintaan. Blogin teemat ja aiheet syntyvät lapsista, varhaiskaasvatuksen arjesta, tutkimuksesta, kehittämisestä, yhteistyöstä, vahaiskasvatussuunnitelmasta ja esiopetuksen opetussuunnitelmasta.

Eskarit ja lukiolaiset yhdessä robottien äärellä

Lapset leikkivät roboteilla.

Ajankohtaista

Twitter