Kesätöihin Vantaalle!

Haku Vantaan kesätyöpaikkoihin on käynnissä 17.1.-28.2. Töitä on tarjolla edellisvuosien tapaan noin 450 nuorelle.

Vantaalla on kesätyömahdollisuuksia eri opiskeluvaiheessa oleville nuorille. Yleisimpiä työkohteita ovat puistojen ja liikuntapaikkojen kunnossapito, nuorisopalvelut, kirjastot, toimistot sekä ammattiin opiskeleville hoitotyö sosiaali- ja terveystoimessa.

− Ison organisaation etu on, että työskentelymahdollisuuksia on todella monenlaisia. Kesätyön kautta on mahdollisuus saada hyödyllistä kokemusta työelämästä sekä luoda tärkeitä työelämän verkostoja, kertoo henkilöstö- ja konsernijohtaja Kirsi-Marja Lievonen.

Kesätöitä on tarjolla ensisijaisesti korkeakouluopiskelijoille ja ammattiin opiskeleville. Ammattiin opiskelevilla kesätyöjakso on kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Lisäksi paikkoja on myös lukiolaisille ja 15 vuotta täyttäneille koululaisille. Koululaisten ja lukiolaisten työsuhteen kesto on yleensä yksi kuukausi. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti kesä-elokuulle.

Kaikki kesätyöpaikkamme kootaan Vantaarekry-sivulle Kesätyö-osioon. Uusia paikkoja lisätään tammikuun aikana.

Kesätyöpaikkojen hakeminen

Vantaan kesätyöpaikkoja haetaan sähköisen Laura-rekrytointijärjestelmän kautta. Tarkemmat kuvaukset työtehtävien sisällöistä ja kelpoisuusvaatimuksista löytyvät hakuilmoituksista ja www.vantaarekry.fi -sivuston Kesätyö-ammattialakategoriasta.

Mietitkö millaista Vantaalla on olla töissä? Somesta ja Instagramista löydät meidät hashtagilla #töissävantaalla. Työntekijöidemme mielenkiintoisia tarinoita ja urapolkuja löydät myös Tarinoita Vantaalta -sivulta. Mukana on myös kesätyöntekijöidemme kokemuksia.

Seuraa myös Vantaan kaupungin sometilejä Twitterissä, Linkedinissä, Facebookissa ja Instagramissa.

Vantaan strategia ja visio

Vantaan visio on olla rohkea ja rento Vantaa on edelläkävijä ja vastuullinen kasvun keskus.
Kaupunki on sitoutunut tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen toiminnassaan ja päätöksenteossaan.

Ajankohtaista


Twitter