Harjoittele Vantaalla

Oletko kiinnostunut opiskeluusi liittyvän harjoittelujakson suorittamisesta Vantaan kaupungilla?

Vantaalla tehdään paljon yhteistyötä eri alojen oppilaitosten, kuten yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja toisen asteen oppilaitosten kanssa. Perinteisin oppilaitosyhteistyön muoto kaupungilla on tutkintoihin ja koulutukseen liittyvät harjoittelujaksot. Harjoittelupaikkoja on Vantaalla tarjolla monipuolisesti eri toimialojen toimintayksiköissä.

Opiskelijana sinulla on mahdollista suorittaa opintoihin sisältyviä harjoittelu- tai työssäoppimisjaksoja Vantaan kaupungin työpaikoilla. Harjoittelu voi olla palkatonta tai palkallista, riippuen opiskeltavasta tutkinnosta ja oppialasta. Harjoittelun kesto ja ajankohta määräytyvät opiskeltavan alan mukaan.

Harjoittelun kautta opiskelijalla on mahdollisuus saada hyödyllistä kokemusta työelämästä, Vantaan kaupungista työnantajana sekä luoda tärkeitä työelämän verkostoja.

Hakeutuminen harjoitteluun

Vantaan kaupungin harjoittelupaikoista ilmoitetaan eri kanavissa, riippuen opintokokonaisuudesta, harjoittelumuodosta sekä siitä onko kyseessä palkaton vai palkallinen harjoittelu.

Ammattikorkeakouluopintoihin, erityisesti sosiaali- ja terveysalaan liittyvistä harjoitteluista ilmoitetaan www.jobiili.fi -palvelussa lukukausikohtaisten aikataulujen mukaisesti.

Yhteistyöoppilaitoksia työharjoittelussa

  • Arcada
  • Diak
  • Laurea
  • Metropolia
  • Varia

Ajankohtaista


Twitter