Palvelut työnantajalle

Vantaa-Kerava työllisyyden kuntakokeilu käynnistyi 1.3.2021. Yrityksellä on mahdollisuus saada maksutonta asiantuntijaneuvontaa työllistämiseen liittyvissä kysymyksissä, räätälöityä apua rekrytointiin, neuvonta-apua yrityksen perustamiseen ja palkkaamisen liittyvien tukimahdollisuuksien kartoittamiseen. Henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja koulutustarpeisiin liittyvissä kysymyksissä ohjaamme yritykset yhteistyökumppaneidemme palveluihin. Työnantajapalvelut toimivat tiiviissä yhteistyössä TE-palveluiden, seudullisten kehittämisyhtiöiden (Yritys-Vantaa, Keuke) ja alueen oppilaitosten (Careeria, Keuda, Practikum, Varia) kanssa.

Toimintatapamme:

  • Kartoitamme eri tavoin alueen yritysten tarpeita siitä, minkälaisia osaajia yrityksissä tarvitaan.
  • Hyödynnämme yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa, jotta voimme tarjota osaamisen kehittämiseen erilaisia vaihtoehtoja työllistymisen edistämiseksi. Työelämä ja työ ovat jatkuvassa muutoksessa ja tämä tuo uudenlaisia osaamisvaatimuksia ja työn tekemisen tapoja. Työntekijöiltä odotetaan entistä monipuolisempaa osaamista.
  • Annamme neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja työllistämiseen liittyvien rahoitustukien hakemisessa mm. palkkatuki ja kuntalisä.
  • Suunnittelemme yhteistyössä työnantajien ja muun verkoston kanssa uudenlaisia rekrytointitapoja, joiden avulla työntekijä löytyy mahdollisimman helposti ja kannattavasti.
  • Tarjoamme rekrytoiville yrityksille maksutonta työnantajamielikuvan tsekkausta, jonka avulla voit tavoittaa enemmän soveltuvia hakijoita. Tutustu ja varaa aika työnantajamielikuvan tsekkaukseen.

Kaipaisitko apua rekrytointiin tai työllistämisen tukiin liittyen? Haluaisitko rekrytoida uuden työntekijän esimerkiksi palkkatuella ja Vantaa-lisällä? Täytä lyhyt kysely, niin olemme sinuun yhteydessä!

Työllistämisen tuet ja avustukset

  • Voit saada palkkatukea työttömän työnhakijan palkkaamiseen (30 %, 40 % tai 50 % palkkakuluista).
  • Työllistämisen Vantaa-lisä yrityksille edistää yrityksesi mahdollisuuksia palkata vantaalaisia työttömiä työnhakijoita. Voit saada palkkatuen lisäksi 500 e/kk perehdytys-, ohjaus- ja työvälinekustannuksiin.
  • Työllistämisen Vantaa-lisä järjestöille parantaa yhdistyksen/järjestön edellytyksiä palkata vantaalaisia työttömiä työnhakijoita. Voit saada palkkatuen lisäksi 300 e/kk palkkakustannuksiin.
  • Kesätyöseteli tukee nuorten työllistymistä kattamalla osan nuoren palkkaamiseen liittyvistä kuluista työnantajalle.
  • Starttiraha on aloittavan yrittäjän tukena yritystoiminnan käynnistämisen ja vakiinnuttamisen aikana.


Ajankohtaista


Twitter