Helsingin, Espoon ja Vantaan tavoitteena on rakentaa pääkaupunkiseudusta maailmanluokan aktiivinen yrittäjyysympäristö, joka aktiivisesti synnyttää uusia kasvuyritysaihioita sekä houkuttelee yrittäjiä hakeutumaan pääkaupunkiseudulle.

Alueen kilpailukyky ja työpaikkojen luominen ovat yhteisiä tavoitteita kansainvälisessä kilpailussa, jossa pääkaupunkiseutu kilpailee yrittäjistä mm. Lontoon, Berliinin ja Kööpenhaminan kanssa. Tällä hetkellä kasvuyrityspalveluja on tuotettu pääkaupunkiseudulla hajallaan, palvelut ovat osittain päällekkäisiä ja ne eivät ole tavoittaneet kaikkia yrittäjyyttä ja erityisesti kasvuyrittäjyyttä harkitsevia, vastavalmistuneita, kansainvälisen kokemuksen omaavia tai työttömiä henkilöitä kuntariippumattomasti.

Pääkaupunkiseudun yhteisen hankkeen tavoitteena on yrittäjyysaktiviteettien vahvistaminen ja systematisointi ja oikea kohdentaminen kasvuyrittäjyysaihioiden aikaansaamiseksi ja pääkaupunkiseudun kilpailukykystrategian toteuttamiseksi. Projektin (Polku - liikeideasta kasvuyritykseksi) aloituksen myötä perustettiin keväällä 2015 Helsinki Growth Alliance, johon kuuluvat NewCo Helsinki, Aalto Start Up Center, Espoon Spinno sekä Vantaalle perustettava Turbiini Yrityskiihdyttämö. Tavoitteena on kehittää yhteistä palvelutarjoomaa sekä tukea aiempaa tehokkaammin uusia kasvuyrittäjiksi aikovia koko pääkaupunkiseudulla.

Helsinki Growth Alliance auttaa liiketoimintaideoita muuttumaan tiimeiksi, start-up -yrityksiksi ja lopulta kansainvälistyviksi kasvuyrityksiksi Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella Järjestämme kumppaneidemme kanssa mm. verkostoitumistapahtumia, työpajoja ja monenlaista koulutusta esim. esiintymisessä, liiketoimintasuunnitelman ja osakassopimusten tekemisessä, sekä henkilö-/tiimikohtaista neuvontaa liiketoiminnan alkuun laittamiseksi. Jos olet haaveillut omasta yrityksestä, tai olet vielä epävarma liikeideastasi, seuraavista askeleista, oikeista yhteistyökumppaneista, tms., ota meihin yhteyttä - työmme on auttaa sinua onnistumaan!

Ajankohtaista


Twitter