Co-Created Health and Wellbeing

Mies innostuneena virtuaalilasit päässä nojatuolissa olohuoneessa

Co-Created Health and Wellbeing (CoHeWe) -hankkeen päätavoitteena on edistää yritysten yhteistyötä kaupunkien kanssa ja mahdollistaa uusien, asiakaslähtöisten sosiaali-, hyvinvointi- ja terveyspalveluiden kehittämistä ja käyttöönottoa.

Hankkeessa parannetaan yhteiskehittämisen toimintatapoja kaupunkien olemassa olevien kehittämisalustojen ja toimintamallien pohjalta. CoHeWe:ssa keskitytään erityisesti sairauksia ennaltaehkäiseviin ja aktiivista hyvinvointia edistäviin ratkaisuihin.

Yritysten kanssa yhteiskehittämällä tehtävät palvelukokeilut yhtenäistetään neljän kaupungin kesken, mikä auttaa yritysten palvelujen skaalautumista kansallisesti. CoHeWe-hankkeessa mukana olevat kaupungit yhteiskehittävät noin 35 uutta palvelua tai niiden aihiota yritysten, hoitotyön ammattilaisten ja kaupunkilaisten kanssa.

Hankkeessa mukana: Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (päätoteuttaja), Forum Virium Helsinki Oy, Laurea-ammattikorkeakoulu Oy, Tampereen kaupunki, Oulun Yliopisto, Oulun Kaupunki ja Vantaan kaupunki.

  • Hankkeen kesto:1.8.2018 – 31.12.2020
  • Hankkeen budjetti: 1 894 253 euroa
  • Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa.

Ajankohtaista


Twitter