Työllisyyden palvelutori

PKS Työllisyyden palvelutori on Uudenmaan TE-toimiston, Helsingin, Espoon ja Vantaan yhteinen hanke, joka tarjoaa ohjaus- ja neuvontapalvelua aikuisille työnhakijoille koulutus- ja työnhakuasioissa. Tule keskustelemaan työllisyyteen ja koulutukseen liittyvistä vaihtoehdoista ilman ajanvarausta eri ammattilaisten kanssa.

Palvelutorilta neuvontaa vantaalaisille työnhakijoille

Vantaan Työllisyyden palvelutori sijaitsee Vantaan TYP:n aulassa osoitteessa Vernissakatu 1, 4. kerros ja se on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-15. Ajanvarausta palveluun ei tarvita ja asiointi on anonyymia. Palveluohjausta on saatavilla aukioloaikoina. Palvelutorilla käytössä asiakaskoneita ja tulostusmahdollisuus.

Vallitsevassa koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa Työllisyyden palvelutori palvelee sähköisesti ja puhelimitse ma-to klo: 10-15.00. p. 029 504 0189 ja 040 770 5531 ja tyollisyydenpalvelutori@vantaa.fi Palvelutorilla olevat asiakaskoneet ovat asiakkaiden omatoimikäytössä edelleen. Vahtimestarit varmistavat, ettei tiloissa ole yli kymmentä henkilöä kerrallaan.

Ajankohtaista


Twitter