Osaamiskeskuksen kurssit, koulutukset ja tapahtumat

Tältä sivulta löydät Vantaan osaamiskeskuksen järjestämät kurssit, koulutukset ja tapahtumat vantaalaisille maahanmuuttajille. Osaamiskeskuksen toimintaan osallistuminen on maksutonta ja palvelumme toteutetaan selkosuomeksi. Voit seurata ajankohtaista toimintaamme ja tulevia tapahtumiamme myös Facebook- ja Instagram-tileillämme.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

HUOM! Vantaan osaamiskeskus noudattaa koronaviruksen leviämisen ehkäisemisessä hallituksen ja Vantaan kaupungin linjauksia. 18.3. alkanut poikkeustila jatkuu toistaiseksi ja toimintamme järjestetään pääsääntöisesti etänä. Henkilökohtaisia tapaamisia ja pienryhmätoimintaa aloitetaan asteittain siinä määrin kuin se on poikkeustilannelinjaukset sekä asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus huomioiden mahdollista. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

Osaamiskeskuksen palvelut poikkeusoloissa:

Onnistu työnhaussa-verkkokurssi selkosuomella

Kolmen päivän verkkokurssi kehittää työnhakutaitoja ja antaa vinkkejä sopivien työnhakukanavien löytämiseen. Kurssin suorittaneilla vantaalaisilla työttömillä maahanmuuttajilla on mahdollisuus
saada kurssin jälkeen henkilökohtaista ohjausta työnhakuun. Kurssi järjestetään ajalla 21.4.-29.5.2020 tiistaista torstaihin klo 9.00-10.00.

Kurssin sisältö:
1 päivä: Työnhaun kanavat (60min)
2 päivä: Hyvä CV ja hakemuskirje (60 min)
3 päivä: Työhaastattelutaidot ja motivaatio (60 min)

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Koulutuksen kautta työhön-verkkokurssi selkosuomella

Kaksipäiväinen verkkokurssi sopii vantaalaisille maahanmuuttajille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta, haluavat lisätietoa opiskelumahdollisuuksista
ja apua opinnoissa menestymiseen. Kurssi järjestetään ajalla 21.4.-29.5.2020 torstaista perjantaihin klo 9.00-10.00

Kurssin sisältö:
1 päivä: Opiskelu Suomessa ja opintojen rahoitus (60 min)
2 päivä: Opiskelupaikan löytäminen ja vinkkejä hakemiseen (60 min)

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Suomen kielen keskusteluryhmä

Poikkeusolojen aikana keskusteluryhmä toteutetaan videopuhelun avulla maanantaisin klo 13-14 ja keskiviikkoisin klo 10-11.
Keskusteluryhmä on tarkoitettu vantaalaisille maahanmuuttajille ja se on maksuton. Mikäli haluat mukaan keskusteluryhmään, laita viesti WhatsAppissa kurssin opettajalle: Jonna Tolonen 040 185 3042.
Suomen kielen keskusteluryhmät jatkuvat keskiviikkoon 27.5. saakka.

Suomen kielen iltapäiväkurssi

Poikkeusolojen aikana suomen kielen iltapäiväkurssi toteutetaan videopuhelun avulla tiistaisin klo 13-15. Keskustelun lisäksi kurssilla tehdään kirjallisia harjoituksia sekä opitaan kielioppia ja sanastoa.
Opetusryhmä on tarkoitettu vantaalaisille maahanmuuttajille ja se on maksuton. Mikäli haluat mukaan keskusteluryhmään, laita viesti WhatsAppissa kurssin opettajalle: Jan Hokkanen 040 353 3346.
Suomen kielen iltapäivä kurssi jatkuu tiistaihin 16.5. saakka.

Suomen kielen intensiivikurssi

Vantaan osaamiskeskus järjestää kolmen viikon pituisia S2-intensiivikursseja tasoissa A1, A2, ja B1. Kursseille osallistuminen on ilmaista. Poikkeusolojen aikana kurssit järjestetään etäyhteydellä.
Kurssien paikkatilanteesta ja ilmoittautumisohjeista tiedotamme aina erikseen sosiaalisen median kanavillamme.

Valmentajan opinto-ohjaus

Oletko hakemassa opintoihin tai mietitkö vielä urasuunnitelmiasi? Osaamiskeskuksen valmentaja auttaa sinua opintoihin liittyvissä kysymyksissä
tiistai- perjantai klo 10-11 / Puh:+358 50 3041453 / Sähköposti: riittamaija.pulli@vantaa.fi

Tutustu työnantajaan-rekrytointitapahtumat

Osaamiskeskuksen ”tutustu työnantajaan”-rekrytointitapahtumat on poikkeusoloista johtuen toistaiseksi peruttu, mutta rekrytointiyhteistyö yritysten kanssa jatkuu edelleen.

Muut osaamiskeskuksen kurssit, koulutukset ja tapahtumat

Uusista kursseista, koulutuksista ja tapahtumista tiedotamme aina ajankohtaisesti tämän sivun lisäksi myös sosiaalisessa mediassamme.

Ajankohtaista

Twitter