Vantaan osaamiskeskus

Vantaan osaamiskeskus tarjoaa tukea maahanmuuttajille oman osaamisen tunnistamiseen, työllistymiseen sekä ammatillisen osaamisen kehittämiseen.
Tule mukaan toimintaamme, mikäli etsit töitä, olet kiinnostunut opiskelusta tai haluat osallistua työelämätaitoja kehittäville kursseillemme.

Asiakkaaksi osaamiskeskukseen

Vantaan osaamiskeskuksen toiminta on tarkoitettu täysi-ikäisille vantaalaisille maahanmuuttajille, joilla on lupa työskennellä Suomessa. Toiminta järjestetään selkosuomella ja osallistuminen on ilmaista.

Ilmoittautuminen:

  • Ilmoittaudu osaamiskeskukseen ottamalla yhteyttä TE-toimistoon tai sähköpostitse osaamiskeskus.vantaa@te-toimisto.fi
  • Kurssikohtaiset ilmoittautumisohjeet löytyvät alta

Osaamiskeskuksen palvelut

Kartoitusjakso ja henkilökohtainen ohjaus

Kartoitusjakson ja henkilökohtaisen ohjauksen aikana tutustut suomalaiseen työelämään ja koulutumahdollisuuksiin. Opit tunnistamaan ja tuomaan esiin omaa osaamistasi ja saat tukea oman jatkopolun suunnitteluun. Yhteistyökumppaneidemme avulla autamme sinua saamaan työ- tai opiskelupaikan. Saat oman ohjaajan, joka on tukenasi myös sen jälkeen, kun siirryt työelämään tai opiskelemaan.

Kartoitusjakson ryhmäopetuksessa Suomen kielen taitotason tulee olla A.2. tai parempi.

Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä TE-toimistoon tai sähköpostitse osaamiskeskus.vantaa@te-toimisto.fi. Kerro, että haluat ilmoittautua osaamiskeskuksen.

Valmentajan opinto-ohjaus

Oletko hakemassa opintoihin tai mietitkö vielä urasuunnitelmiasi? Osaamiskeskuksen valmentaja auttaa sinua opintoihin liittyvissä kysymyksissä!
Tiistai- perjantai klo 10-11 / Puh: 050 3041453 / Sähköposti: riittamaija.pulli@vantaa.fi

Tutustu työnantajaan-rekrytointitapahtumat

Osaamiskeskuksen ”tutustu työnantajaan”-rekrytointitapahtumat käynnistyvät taas syksyllä! Ajankohdat ja vierailevat yritykset ilmoitetaan Facebookissa ja Instagramissa.

Suomen kielen kurssit ja keskusteluryhmät

Osaamiskeskuksen S2- kurssit ja -ryhmät jatkuvat jälleen syksyllä. Ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet päivitetään tälle sivulle sekä some-kanaviimme.

Muut osaamiskeskuksen kurssit, koulutukset ja tapahtumat

Uusista kursseista, koulutuksista ja tapahtumista tiedotamme aina ajankohtaisesti tämän sivun lisäksi myös sosiaalisessa mediassamme.

Muunkielinen neuvonta

Persia (dari ja farsi)
Navid 040 526 3876

navid.akhundzadeh@vantaa.fi

Venäjä
Anna 040 186 5808

anna.astahova@vantaa.fi

Ajankohtaista


Twitter