Luotsi Vantaa - apua työnhakuun!

Nykyisen poikkeustilan vuoksi Luotsin ryhmävalmennukset ovat toistaiseksi tauolla. Henkilökohtaisten tapaamisten sijaan uravalmennus hoidetaan tällä hetkellä puhelimitse, videoyhteyksin ja sähköpostin avulla. Otamme mielellämme palveluun mukaan myös uusia asiakkaita. Lisätietoja tämänhetkisistä Luotsin palveluista saat omalta uravalmentajaltasi tai numerosta 050 314 5463.

Millainen on hyvä CV tai LinkedIn-profiili? Kaipaatko vinkkejä työnhakuun tai työhaastatteluun? Tervetuloa tapaamaan Luotsin uravalmentajia!

Luotsi-hanke palvelee työnhaussa yli 30-vuotiaita vantaalaisia, joiden työttömyys on kestänyt vuoden. Luotsista saat maksutta juuri omaan tilanteeseesi ja työnhakuusi sopivaa apua ja neuvontaa.

Valitse itsellesi sopivin tapa osallistua: voit varata uravalmentajalta henkilökohtaisen tapaamisen tai osallistua erisisältöisiin ryhmävalmennuksiin. Luotsin uravalmentajat tarjoavat sparrausta ja tukea esimerkiksi seuraavissa aiheissa:

  • piilotyöpaikkojen kartoittaminen
  • somen hyödyntäminen työnhaussa
  • omien ammatillisten vahvuuksien löytäminen
  • oman osaamisen esitteleminen
  • työhaastatteluun valmistautuminen sekä
  • toimivan työhakemuksen ja CV:n tekeminen.

Luvassa on siis paljon hyödyllistä neuvontaa ja ajankohtaista tietoa työnhausta. Ota rohkeasti yhteyttä ja hyödynnä Luotsin apu!

Tervetuloa uravalmennukseen

Varaa tapaaminen tai valmennus tai kysy lisää: p. 050 3145463, luotsi@vantaa.fi.

Uravalmentajat ovat tavattavissa myös pop up -tilaisuuksissa eri puolilla Vantaata. Tarkemmat tiedot löydät Luotsin Facebook-sivuilta sekä Instagramista. Ota tilit seurantaan!

Ajankohtaista

Twitter