Luotsi Vantaa – apua työnhakuun!

Luotsi-hankkeen uravalmentajat istuvat yhdessä sohvalla ja esittelevät hankkeen palveluita erään uravalmentajan sylissä olevalta tietokoneelta.

Luotsi on tavoitettavissa vuoden 2020 loppuun asti! Otamme asiakkaita vastaan totuttuun tapaan. Tapaamme asiakkaita tarvittaessa Vernissakadulla neljännessä kerroksessa ja muuten palvelemme toistaiseksi etäyhteyksin. Palvelemme mielellämme myös uusia asiakkaita.

Millainen on hyvä CV tai LinkedIn-profiili? Kaipaatko vinkkejä työnhakuun tai työhaastatteluun? Tervetuloa tapaamaan Luotsin uravalmentajia!

Luotsi-hanke palvelee työnhaussa yli 30-vuotiaita vantaalaisia, joiden työttömyys on kestänyt vuoden. Luotsista saat maksutta juuri omaan tilanteeseesi ja työnhakuusi sopivaa apua ja neuvontaa.

Valitse itsellesi sopivin tapa osallistua: voit varata uravalmentajalta henkilökohtaisen tapaamisen tai osallistua erisisältöisiin ryhmävalmennuksiin. Luotsin uravalmentajat tarjoavat sparrausta ja tukea esimerkiksi seuraavissa aiheissa:

  • piilotyöpaikkojen kartoittaminen
  • somen hyödyntäminen työnhaussa
  • omien ammatillisten vahvuuksien löytäminen
  • oman osaamisen esitteleminen
  • työhaastatteluun valmistautuminen sekä
  • toimivan työhakemuksen ja CV:n tekeminen.

Luvassa on siis paljon hyödyllistä neuvontaa ja ajankohtaista tietoa työnhausta. Ota rohkeasti yhteyttä ja hyödynnä Luotsin apu!

Tervetuloa uravalmennukseen

Varaa tapaaminen tai valmennus tai kysy lisää: p. 050 3145463, luotsi@vantaa.fi.

Uravalmentajat ovat tavattavissa myös pop up -tilaisuuksissa eri puolilla Vantaata. Tarkemmat tiedot löydät Luotsin Facebook-sivuilta sekä Instagramista. Ota tilit seurantaan!

Ajankohtaista


Twitter