Korosta osaamista!

Kotikaupunkisi tarjoama Korko-palvelu yli 30-vuotiaille korkeakoulutetuille työnhakijoille työllistymisen tueksi.Kuva: Olli Urpela, Pintaliitodesign
Kotikaupunkisi tarjoama Korko-palvelu yli 30-vuotiaille korkeakoulutetuille työnhakijoille työllistymisen tueksi.

Maksuton Korko-palvelu on suunnattu yli 30-vuotiaille vantaalaisille ja espoolaisille korkeakoulutetuille työnhakijoille. Palveluun sisältyvä toiminta auttaa sinua tunnistamaan, sanoittamaan, markkinoimaan ja myymään osaamisesi eri puolia tehokkaammin erilaisissa työnhaun kanavissa ja tilanteissa. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden selkiyttää omia työllistymistavoitteita tai pohtia vaihtoehtoisia urapolkuja. Se on tukenasi, kun haluat ottaa uusia ura-askeleita työnhakijana, yrittäjänä tai uudistaa osaamista.

Korko-palvelun keskiössä on kokeiden ohjaajien fasilitoima vertaisryhmätoiminta. Palveluun kuuluu myös joukko erilaisia työnhakukuntoa tukevia lyhytvalmennuksia ja Koron yrityspalveluiden asiantuntijoiden sparraustuki. Tarpeen mukaan voidaan sopia työnhakuosaamista syventävästä yksilövalmennuksesta tai henkilökohtaisiin urakysymyksiin liittyvästä ohjauksesta.

Korko-palvelu voi olla uuden työelämäpolkusi tuki, jos

•olet yli 30-vuotias vantaalainen tai espoolainen työtön työnhakija

•olet suorittanut korkeakoulututkinnon (vähintään AMK-tutkinto)

•sinulla on hyvä suomen kielen taito (pystyt keskustelemaan työelämään liittyvistä kysymyksistä sujuvasti suomeksi vertaisryhmässä)

•omaat edellytyksiä työllistyä avoimille työmarkkinoille

•sinulla on halua ja motivaatiota kehittää työnhakuosaamistasi vertaisryhmän tuella

Korko-palveluun otetaan mukaan uusia asiakkaita, mutta koronatilanteesta johtuen toimimme toistaiseksi vain verkon välityksellä. Haastavasta työmarkkinatilanteesta huolimatta sinun kannattaa hyödyntää kotikaupunkisi tarjoama palvelu juuri nyt ja trimmata urasuunnitelmasi tai työnhakuosaamisesi huippukuntoon poikkeustilanteen jälkeisille työmarkkinoille suuntaamista ajatellen.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista


Twitter