Vantaa-info

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

Käytännöt Vantaa-infossa koronaepidemian aikana

  • Koronaepidemian aikana kannustamme hoitamaan asiat etäpalveluna, esim. puhelimitse p. 09 83911 (ma-pe klo 8–15.30) tai sähköpostilla (vantaa-info@vantaa.fi).
  • Asioi yksin, kun se on mahdollista.
  • Suosittelemme käyttämään kasvomaskia asioidessasi Vantaa-infossa.
  • Pyydämme huomioimaan turvavälit asioidessa, myös jonottaessa.

Asiakaskoneet on varattu lyhyeen viranomaisasiointiin. Vantaa-infon asiakaskoneilla on huomioitu turvallinen asiointietäisyys, jokaiselle asiakaspäätteelle on varattu oma tila ja osa koneista on tästä syystä pois käytöstä. Tiloissa on käytössä käsidesiä. Tietokonepisteitä puhdistetaan säännöllisesti. Teemme parhaamme auttaaksemme, vaikka emme voi tulla viereesi neuvomaan.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Tarjoamme Vantaan kaupungin ja yhteistyökumppaneidemme palveluihin liittyvää yleisneuvontaa ja tukea palveluihin hakeutumisessa.

Vantaa-infon yhteistyökumppaneita ovat HSL, Digi- ja väestötietovirasto, Kela, TE-palvelut, Poliisin lupapalvelut, Vero sekä NetTicket. Palvelemme asiointipisteiden lisäksi puhelimitse, sähköpostilla sekä chatissa.

Neuvomme kaupungin ja yhteistyökumppaneidemme sähköisten palvelujen käytössä, ja tulostamme myös paperilomakkeet. Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen asiakastietokoneet on varattu lyhyeen viranomaisasiointiin.

Vantaa-infossa voit maksaa Vantaan kaupungin laskut ja jättää Vantaan kaupungille menevää postia.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon.

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tervetuloa!


Kuvituskuva

Palveluneuvontaa viroksi ja venäjäksi

Neuvonta on tauolla 29.10. asti.

Kuntalaisten digi-infot palaavat 19.10.

Pilviagentit opastavat laitteiden ja sähköisten palveluiden käytössä 19.10. alkaen Myyrmäen Vantaa-infossa tiistaisin klo 12-15 ja Tikkurilan Vantaa-infossa torstaisin klo 12.30-15.

Seniorineuvonta

Seniorineuvonta päivystää Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 14–16 ja Myyrmäen Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 14–16.

Vammaisneuvonta

Vammaisneuvonnan asiantuntija on tavattavissa Tikkurilan Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 13–15 ja Myyrmäen Vantaa-infossa torstaisin klo 13–15.

Maksuton asianajoneuvonta Myyrmäessä 2021

Maksuton asianajoneuvonta Myyrmäkitalossa jatkuu syksyllä 2021. Neuvontoja on kerran kuussa. Etukäteisilmoittautuminen on pakollinen.

Asioi ensisijaisesti sähköisesti

Pyydämme siirtämään kiireettömien asioiden hoitamisen myöhäisempään ajankohtaan tai hoitamaan asian puhelimitse p. 09 83911, sähköpostilla: vantaa-info@vantaa.fi tai chatissä: vantaa.fi/vantaainfo.

Ohjeita turvalliseen asiointiin

Asioi yksin. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia. Pidä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin. Käytä esillä olevaa käsidesiä.

Yläviistosta otettu kuva kahdesta henkilöstä tietokoneella

Digitukea Vantaalla

Vinkkejä sähköisen asioinnin ja laiteopastusten tukeen löydät Asioi verkossa -sivulta.

Kaksi tuoli Vantaa-infon esiteseinän edessä

Tilaa tarjolla

Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.