Katrinebergin kartano

Katrinebergin kartanolla syksyllä

Tunnelmallinen Katrinebergin kartano sijaitsee Vantaan Seutulassa. Kesäisin kartanon kupeessa toimii 4H:n ylläpitämä kotieläinpiha.

Katrinebergin kartano on viehättävä, yli 200-vuotias rakennus. Kartano on kalustettu lahjoituksena saaduilla tavaroilla, yhteisöllisesti. Tervetuloa viihtymään! Kokeile myös lajitietämystäsi puulajien tunnistuspolulla.

Katrinebergin kesä

Tervetuloa Katrinebergin kartanolle nauttimaan ainutlaatuisesta kulttuurimaisemasta vaikkapa piknikin merkeissä! Voit grillata ja nauttia mukana tuomiasi eväitä aurinkoterassilla sekä piipahtaa tervehtimässä 4H-yhdistyksen pyörittämän kotieläinpihan asukkeja. Tänä vuonna kotieläinpihalla on pupuja ja kanoja. Koronatilanteen aiheuttamana poikkeusaikana vietämme kesää kartanolla lähinnä ulkotiloissa.

Kesäaikaan kartano on avoinna arkisin klo 10-16. Kartanon sisätilat ovat kesällä käytössä siten, että sisällä 1. kerroksessa voi käydä wc:ssä tai keittiössä esimerkiksi lämmittämässä ruokaa. Yläkerta on suljettu. Kauniilla puistomaisella piha-alueella voi vierailla myös kartanon ollessa suljettu. Pihalla on piknikpöytiä, penkkejä sekä bajamaja. Myös kotieläinpihan asukkeja voi käydä tervehtimässä sääntöjä noudattaen. Esimerkiksi eläinten ruokkiminen on kielletty.

Lisätietoa Katrinebergin kesätoiminnasta kartanon Facebook-sivulla.

Lämpimästi tervetuloa!

Katrinebergin kotieläinpiha

Kesäisin Katrinebergin kartanolla toimii myös kotieläinpiha. Tänä kesänä kotieläinpihalla asustaa pupuja ja kanoja. Kartano on auki avoinna klo 18 saakka 9.6., 16.6., 23.6. ja 30.6. Näinä päivinä klo 17-18 kotieläinpihalla vierailee eläimiä, joita voit käydä moikkaamassa.

Tule mukaan toimintaan

Haluatko toimia vapaaehtoisena Katrinebergin kartanolla? Ota yhteyttä asukastilaan.

Katrinebergin kartano

Katriinankuja 5, Vantaa

Ajankohtaista

Twitter