Kafnetti

Kuoro laulaa ja ihmisiä kahvipöydissä

Kafnetti on aikuisille suunnattu, kaikille avoin kohtaamispaikka Koivukylän keskustassa. Tervetuloa kahville tai osallistumaan toimintaamme.

Asukastila Kafnetti

Toimintaamme kuuluu yhteisruokailuja, neuvontaa maahanmuuttajille, shakkikerho, harraste- ja muita ryhmiä, juhlia ja tapahtumia. Tervetuloa viihtymään Kafnettiin!

Voit käyttää maksutta ja ilman ajanvarausta tietokoneita, langatonta verkkoa ja skannereita. Autamme sinua myös henkilökohtaisissa tietokoneongelmissasi. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Koivukylässä Hakopolun liikekiinteistössä sijaitseva Kirnun tila remontoidaan asukastilakäyttöön. Kun Kirnu aukeaa, Kafnetin asukastilasta luovutaan. Alueen asukkaita ja toimijoita kutsuttiin ideoimaan ja suunnittelemaan Kirnun tulevaa toimintaa. Keräsimme Osallistuva Vantaa -kyselyn kautta vastauksia ja kooste julkaistaan sen valmistuessa tällä sivustolla. Järjestämme alueen toimijoille ja asukkaille kehittämistilaisuuden keväällä 2021. Koronatilanteen salliessa tapaamme Kirnussa.

Kafnetissa tapahtuu

Avoin kohtaaminen ja käyttövuorot ovat tauolla 7.1 - 31.1.2021​. Asukastiloissa järjestetään turvallista digitukineuvontaa, ma – pe 9:00 – 15:00​.
Kerran viikossa järjestetään kolmessa asukastilassa turvalliset take away yhteisöruokailut​:
- keskiviikkoisin Myyrinki klo 13:30 – 15:30​
- torstaisin Kafnetti klo 12:00 – 14:00​
- perjantaisin Hakunila (Skomarsin torppa) klo 12:00 – 14:00

Tulethan vain terveenä, desinfioit kätesi ja noudatat turvavälejä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Tule mukaan toimintaan

Haluatko toimia vapaaehtoisena asukastila Kafnetissa? Ota yhteyttä asukastilaan.

Asukastila Kafnetti

Rautkallionkatu 3, Vantaa

Ajankohtaista