Asukastilat

Asukastilat toimivat kaikille vantaalaisille yhteisinä olohuoneina. Ne tarjoavat mahdollisuuden kohtaamiseen, yhdessä tekemiseen ja osallistumiseen erilaisiin harrastuksiin ja vapaaehtoistoimintaan.

Kaupungin asukastiloista vastaavat pääasiassa kaupungin yhteisötyöntekijät. Asukastiloihin voi aukioloaikojen puitteissa piipahtaa koska tahansa vaikka kahville, juttelemaan muiden kanssa tai kysymään neuvoa. Asukastiloissa järjestetään myös monenlaista harraste-, kerho- ja virkistystoimintaa. Toiminta on lähes aina maksutonta.

Asukastiloissa on myös asiakastietokoneita, sekä mahdollisuus saada digitukea tietokoneella asiointiin. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kaupungin sähköisen asioinnin tukea on koottu yhdelle sivulle.

Asukastilat ovat kaikenlaisesta syrjinnästä vapaita alueita.

Asukastilatoiminta heinä - elokuu 2021

  • Koivukylän asukastilassa järjestetään turvallista digiasiointia ma - pe klo 9 - 15 24.6.2021 saakka. Ajalla 28.6 - 3.8.2021 tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 15.
  • Myyringin asukastilassa digiasointia järjestetään 22.6.2021 saakka ma - pe klo 9 - 15 välisenä aikana.
  • Katrinebergin kartano on avoinna läpi kesän arkisin elokuun lopulle saakka. Lisätiedot: https://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/osallistu_ja_vaikuta/asukastilat/katrinebergin_kartano
  • Tule mukaan asukastilojen yhteiseen virtuaalikahvilaan torstaisin klo 11:00 - 11:45. Kevätkauden viimeinen virtuaalikahvila on torstaina 24.6.2021 ja virtuaalikahvila avautuu jälleen elokuussa. Voit osallistua kotoa käsin Teamsin välityksellä. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Riittää, että klikkaat linkkiä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tervetuloa!
  • Avoin kohtaaminen on tauolla. Osa asukastiloista aukeaa 4.8.2021 ja osa asukastilatoiminta avautuu elo- syyskuussa, huomioiden vallitsevat koronarajoitukset.

​Noudatamme koronaepidemiaan liittyviä voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia. Tulethan asukastilaan vain terveenä, peset tai desinfioit kätesi tullessasi ja noudatat turvavälejä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Asukastilat Vantaalla

Asukastiloja löytyy ympäri Vantaata, tervetuloa tutustumaan!

Tutustu myös kansalaistoiminnan keskus Leinikkiin Tikkurilassa ja Rubiiniin Kivistössä.

Yhteisötaidetta asukastilassa

Kaverikävely

Ajankohtaista