Asukastilat

Asukastilat toimivat kaikille vantaalaisille yhteisinä olohuoneina. Ne tarjoavat mahdollisuuden kohtaamiseen, yhdessä tekemiseen ja osallistumiseen erilaisiin harrastuksiin ja vapaaehtoistoimintaan.

Kaupungin asukastiloista vastaavat pääasiassa kaupungin yhteisötyöntekijät. Asukastiloihin voi aukioloaikojen puitteissa piipahtaa koska tahansa vaikka kahville, juttelemaan muiden kanssa tai kysymään neuvoa. Asukastiloissa järjestetään myös monenlaista harraste-, kerho- ja virkistystoimintaa. Toiminta on lähes aina maksutonta.

Asukastiloissa on myös asiakastietokoneita, sekä mahdollisuus saada digitukea tietokoneella asiointiin. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kaupungin sähköisen asioinnin tukea on koottu yhdelle sivulle.

Asukastilat ovat kaikenlaisesta syrjinnästä vapaita alueita.

Asukastilatoiminta syksy 2021

  • Koivukylän asukastilassa avointa kohtaamista sekä digiasiointia ma - pe klo 9 - 15. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme Koivukylässä Hakopolku 2 (Kirnu) ja osallistumaan toimintaamme.
  • Myyringin asukastilassa avointa kohtaamista sekä digiasiointia ma - pe klo 9 - 15. Tervetuloa moikkaamaan meitä ja osallistumaan syksyn yhteisöllisiin pajoihimme.
  • Hakunilan asukastilassa avointa kohtaamista tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9 - 15.
  • Mikkolassa asukastila toimintaa Mikkolan nuorisotilalla torstaisin ja perjantaisin klo 10 -13 (lukuunottamatta koulujen loma-aikaa)
  • Tikkurilan asukastilan avoin toiminta avataan 26.10.2021 klo 9.

​Noudatamme koronaepidemiaan liittyviä voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia. Tulethan asukastilaan vain terveenä, peset tai desinfioit kätesi tullessasi ja noudatat turvavälejä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Asukastilat Vantaalla

Asukastiloja löytyy ympäri Vantaata, tervetuloa tutustumaan!

Tutustu myös kansalaistoiminnan keskus Leinikkiin Tikkurilassa ja Rubiiniin Kivistössä.

Yhteisötaidetta asukastilassa

Kaverikävely