Avustusten haku- ja tilityslomakkeet

Tulosta tästä listasta tuore haku- tai tilityslomake avustusta varten.

Paikallisen kansalaistoiminnan avustusten hakeminen

Avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta. Myös toiminta-avustuksen käyttöselvitys sekä kohdeavustuksen tilitys tehdään asiointipalvelussa.

Oma Vantaa -palvelu

Tarvittaessa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Ks. yhteystiedot.

Kohdeavustuksen ennakkositoumuslomake 2021

Vuoden 2021 toiminta-avustuksen ennakkositoumuslomake

Kulttuuriavustusten ja palkintojen hakulomakkeet

Seniori-ikäisten kulttuuritoiminta

  • Avustuksia haetaan sähköisesti Oma Vantaa -palvelussa
  • Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä.

Taiteilija-apurahat

  • Taiteilija-apurahaa haetaan sähköisesti Oma Vantaa -palvelussa
  • Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Kts. yhteystiedot alla.

Toiminta-avustukset

  • Avustuksia haetaan sähköisesti Oma Vantaa -palvelussa
  • Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä.

Nuorisoavustusten hakulomakkeet

Toiminta- ja kohdeavustukset nuorisotoimintaan

Avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta.

Oma Vantaa -palvelu:

Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Kts.yhteystiedot alla.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen avustusten hakeminen

Toiminta-avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta. Myös selvitys avustuksen käytöstä tehdään asiointipalvelussa.

Oma Vantaa -palvelu

Poikkeustapauksissa voit käyttää avustuksen hakemiseen tai käyttöselvityksen tekemiseen pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Ks. yhteystiedot alla.

Vuoden 2021 toiminta-avustuksen ennakkositoumuslomake

Ystävyysseurojen avustusten lomakkeet

Ilmoita kesätyöpaikka

Työantaja, haluatko palkata nuoren kesätöihin kesätyösetelillä? Jätä ilmoitus avoimesta kesätyöpaikastasi. Julkaisemme ilmoitetut työpaikat tällä sivulla. Jos sinulla on kysymyksiä työpaikan ilmoittamiseen liittyen, ota yhteyttä työllistämistuet@vantaa.fi.

Avoimet työpaikat

Jäätelömyyjä / PrimaCount Oy, Kivistön kioski

Haluaisitko työskennellä kesällä Kivistön Safiirinaukion Pingviini-jäätelökioskilla? Etsimme mukaan reippaita jäätelömyyjiä osa-aikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.5-15.9.2021.

Työtehtäväsi on myydä pääasiassa jäätelöä, ja tämän lisäksi kioskin muita tuotteita. Kioskityö on vaihtelevaa ja itsenäistä. Saatat myös työskennellä yksin ja siksi sinun tulee olla rohkea ja oma-aloitteinen. Olet mukava työtoveri ja sinulla on hyvä asenne joka päivä sekä työntekoon että etenkin asiakaspalveluun. Toivomme sinulta vastuuntuntoisuutta ja joustavuutta. Tärkeintä on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän lisäksi työssä vaaditaan kioskin ja välittömän myyntialueen siisteyden ylläpitämistä. Sinun tulee olla reipas tarttumaan kaikkiin työtehtäviin omatoimisesti ja valmis muuttuviin tilanteisiin työpäivän aikana. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on reipas ja aurinkoinen asenne.

Työpaikan osoite: Safiirinaukio, Keimolantie 10, 01700 Vantaa
Työ alkaa 1.5.2021 ja päättyy 15.9.2021

Haku päättyy 16.04.2021. Lähetä vapaamuotoinen videohakemuksesi (max. 1 min) sähköpostilla ja liitä mukaan CV:si sekä kerro, milloin olisit valmis meillä työskentelemään. Lisätiedot ja hakemukset: kivistonkesakioski@gmail.com.

Jäätelömyyjä / Klaukkalan Pingviini jäätelökioski

Haluaisitko työskennellä kesän Klaukkalan torin Pingviini-jäätelökioskilla? Tilaisuutesi on koittanut, sillä haemme iloiseen joukkoomme mukaan uusia reippaita jäätelönmyyjiä osa-aikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.5–31.8.

Työtehtäväsi on myydä jäätelöä ja jättää jälkeesi iloisia asiakkaita. Kioskityö on vaihtelevaa ja itsenäistä. Pääsääntöisesti työskentelet yksin ja siksi odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta niin helle- kuin sadepäivinä. Toivomme sinulta vastuuntuntoisuutta ja joustavuutta työssäsi. Olet asiakaslähtöinen ja ulospäin suuntautunut.Työnkuvaasi kuuluu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, minkä lisäksi työssä vaaditaan kioskin siistin ulkoilmeen ylläpitämistä. Sinun tulee olla reipas tarttumaan rättiin omatoimisesti ja valmis muuttuvaan kiireeseen työpäivän aikana. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on reipas ja aurinkoinen asenne.

Työpaikan osoite: Klaukkalan tori, 01820 Klaukkala
Työ alkaa 1.5.2021 ja päättyy 31.8.2021

Haku päättyy 15.4.2021. Lähetä vapaamuotoinen videohakemuksesi sähköpostilla ja liitä mukaan CV:si sekä kerro, milloin olisit valmis meillä työskentelemään. Lisätiedot ja hakemukset: klaukkalanpingviini@gmail.com.

Kesäleirien apuohjaajia / Vantaan Lastenliitto

Tarjolla on töitä leirien apuohjaajille. Apuohjaaja on alaikäinen tai alle 25-vuotias nuori, joka haluaa oppia ja saada lisää kokemusta leirityöstä. Apuohjaaja on leirillä apuna ja toimii osana leiriohjaajien tiimiä. Pyrimme palkkaamaan ensisijaisesti Lastenliiton Nuorten ohjaajakoulutuksen käyneitä apuohjaajia. Leirejä järjestetään kesä- ja elokuussa ja voit hakea ohjaajaksi yhdelle tai useammalle leirille. Ohjaajamäärät leiripaikoissa vaihtelevat lapsimäärien mukaisesti. Leirit ovat viiden päivän mittaisia (poikkeuksena juhannusviikko) ja leirien päivittäinen toiminta-aika Espoossa on klo 9–15 ja Vantaalla klo 10–15.

Lastenliiton ohjaaja on henkilö, joka näyttää omalla esimerkillään mallia, on empaattinen, osallistava, antaa lapselle aikaa ja kuuntelee, on tasapuolinen kaikille sekä luo turvallisen ilmapiirin harrastaa. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan sinulla on tärkeä tehtävä luoda turvallinen ja hyvä ilmapiiri, jossa lasten on luontevaa toteuttaa itseään. Ohjaajan roolina on toimia mahdollistajana. Ohjaajalta toivomme iloista elämänasennetta, idearikkautta ja työhön sitoutumista sekä kokemusta erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Kaikkien ohjaajien työnkuvaan kuuluu toiminnan suunnittelu- sekä ohjaustyöt yhdessä oman leiritiimin kanssa. Lisäksi työhön kuuluu vastuu lapsiryhmän turvallisuudesta, tavaran huolto ja paikkojen kunnossapito. Järjestämme kaikille tehtäviin valituille perehdytyksen.

Työpaikan osoite: Kansakoulukuja 3B, 00100 Helsinki
Työ alkaa 1.6.2021 ja päättyy 31.8.2021.

Haku päättyy 18.4.2021, mutta teemme palkkauksia pitkin kevättä aina sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea ohjaajaksi Webropol-lomakkeella. Vain lomakkeen kautta tehdyt hakemukset huomioidaan.

Lisätietoa paikoista ja Lastenliitosta. Tiedustelut ja mahdolliset videohakemukset (lomakkeen lisäksi) Whatsappilla: Jenni Voutilainen, Espoo: p. 040 585 2722, Inka Kiuru, Vantaa: p. 050 563 0526

SUP-lauta-vuokraamon asiakaspalvelija / Supstore Finland Oy, SupBox Rental point

Tehtävän kuvaus: SUP-lautojen, kajakkien ja fatbike-pyörien vuokraustoiminta Vantaan Kuusijärvellä. Mitä taitoja työ edellyttää: Hymyilevää asennetta sekä ahkeruutta.

Työpaikan osoite: Kuusijärventie 1, 01260 Vantaa
Työ alkaa 1.6.2021 ja päättyy 31.7.2021

Haku päättyy 15.5.2021. Yhteyshenkilö: Antti Jouppila, info@surfshop.fi. Lisätiedot p. 050 470 2449.

Liikuntakesäleirin ohjaaja / Puistolan Urheilijat ry

Etsimme innostavaa ja liikunnasta kiinnostunutta ohjaajaa (1 kpl) Summer Games -kesäleirille. Leiri tarjoaa monipuolista liikuntaa, sporttisia pelejä, leikkejä ja kilpailua, yhdessäoloa, onnistumisen elämyksiä sekä uusia ja vanhoja kavereita! Vuodesta 2003 järjestetty leiri on tarkoitettu 1.–6. -luokkalaisille lapsille. Koulujen loputtua ja vanhempien ollessa töissä, haluamme tarjota lapsille liikunnallisia aktiviteetteja yhdessä kavereiden kanssa ja näin vähentää yksinäisiä päiviä kesäloman aikana. Leiri järjestetään arkipäivisin kesäkuun kolmella ensimmäisellä viikolla. Ohjattua toimintaa leireillä on klo 9–15 välisenä aikana.

Ohjaajan tehtävä on toimia ohjaajana n.20-25 lapsen ryhmälle yhdessä muun ohjaajatiimin kanssa. Ohjaaja suunnittelee ja ohjaa erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja yhdessä muun ohjaajatiimin kanssa. Kesällä 2021 leiri järjestetään 7.–24.6.2021. Ohjaajalta toivomme reipasta asennetta, liikunnallisuutta, oma-aloitteisuutta ja halua ohjata lapsia.

Työpaikan osoite: Koudantie 2, 00760 Helsinki
Työ alkaa 7.6.2021 ja päättyy 18.6.2021.

Hakuaikaa on 18.4.2021 asti. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan umpeutumista. Laita avoin hakemus osoitteeseen kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi

Lisätiedot: Emilia Heikkinen, kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi, p. 040 417 7646 (arkisin klo 12–14)

Liikunnan palvelualue

Avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta

Oma Vantaa -palvelu

Anomuslomakkeet ennakkoon ja käyttöajan pidentämiseen

Allekirjoitusliitteet