Timmi-tilavarausjärjestelmä

Timmi on tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit hakea tiloja esimerkiksi liikuntaan, harrastustoimintoihin, leireihin, juhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Voit hakea käyttövuoroja joko yksittäisinä tai vakiovuoroina, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana.

Voit hakea Timmin kautta käyttöösi esimerkiksi liikuntatiloja, auditorioita, ruokaloita, pienkeittiöitä, auloja, piha-alueita, parakkeja ja pukuhuoneita. Kokousten pitoon sopivia tiloja ovat luokat, ryhmätilat ja ruokalat, joita voit hakea myös muuhun harrastekäyttöön.

Myyrmäkitalon kerhotila ja tapahtumahuone sopivat hyvin juhla- ja kokoustilaksi. Kerhotilassa on astiasto 40 henkilölle ja pieni keittiö. Juhlakäyttöön sopivat myös koulujen ruokalat ja päiväkotien liikuntasalit. Joissain kouluissa ja päiväkodeissa on myös kahvinkeittomahdollisuus. Käyttöveden voi ottaa apukeittiöstä tai wc:n vesipisteestä. Ruokalan varaukseen ei kuulu keittiö.

Voit hakea tiloja myös yöpymiseen. Katso tarkemmat lisätiedot yöpymistarpeissa.

Rekisteröityneenä asiakkaana voit tehdä hakemuksia järjestelmän kautta, muokata omia hakemuksiasi, sekä perua tekemiäsi varauksia koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien tiloista. Näet varaustilanteet aina reaaliaikaisina.

Voit selailla tiloja kirjautumatta. Siirry Timmin varauskalenteriin. Kirjoita tilaprofiili -kenttään esimerkiksi "Päiväkodit". Saat kaikki vapaa-ajan käyttöön sopivat päiväkodit listaukseen.

Tilojen hakeminen

Tee jokaiselle ryhmälle oma hakemus. Hae käyttövuoroa hyvissä ajoin, viimeistään 7 vuorokautta aiemmin, jotta hakemus ehditään käsittelemään ja saat varausvahvistuksen ennen käyttöpäivää. Tiloissa joihin tilataan iltavahtimestari paikalle varaustilanteen mukaisesti (arkipäiviksi, ei kesäkaudeksi), hakemus on hyvä tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin. Hae yöpymiskäyttöä vähintään kuukautta aikaisemmin. Isommissa tapahtumissa on varauduttava hakemusten pitempään käsittelyaikaan. Ilmoita hakemuksessa arvioidut osallistujamäärät, jotta hakemus voidaan käsitellä.

Hakemuksia ei käsitellä viikonloppuisin eikä loma-aikoina.

Varauksen peruminen

Koulut, oppilaitokset ja päiväkodit

Voit perua koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien varauksia viimeistään 7 vuorokautta ennen varausta, sen jälkeen peruminen ei enää onnistu. Peru varaus Timmin oma asiointi -toiminnon kautta tai varauskalenterin kautta. Perumatta jääneet varaukset laskutetaan.

Liikunnan palvelualueen tilat

Liikunnan palvelualueen tiloissa yksittäisiä vakituisten kausivuorojen peruutuksia ei huomioida laskussa. Yksittäisten- ja tapahtumavarausten perumisessa tulee olla yhteydessä: Satu Heino / 040 585 3166 / satu.heino@vantaa.fi; Thi Pham / 050 572 4502 / thi.t.pham@vantaa.fi.

Liikunnan palvelualueen uutiskirje:

Tilaa uutiskirje
T
utustu viimeisiimpiin uutiskirjeisiin

Koronatiedotteet

Tiedote 14.2.2022

Rekisteröidy Timmiin

Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen.

Rekisteröidy yksityishenkilönä silloin, kun olet henkilökohtaisesti vastuussa varauksesta ja laskusta.

Rekisteröityessäsi organisaation (yhdistyksen, yrityksen, toiminimen) edustajana, täytä hakemukseen Y- tai rekisteritunnus. Jos kumpaakaan tunnusta ei ole, laskun saajan henkilötunnus vaaditaan.Jos rekisteröidyt kaupungin edustajana järjestelmään, jätä Y-tunnus täyttämättä. Jos organisaatiolla ei ole omaa laskutusosoitetta, valitse rekisteröitymishakemukseen itsesi tai toinen henkilö maksajan yhteyshenkilöksi.

Rekisteröityessäsi Timmin käyttäjäksi hyväksyt yhteystietojesi käyttämisen tiedotteiden lähettämiseen.

Rekisteröidy Timmin käyttäjäksi.

Tutustu ehtoihin ennen rekisteröitymistä.

Henkilötietojen käsittely

Kirjaudu Timmiin

Jos sinulla on jo timmitunnukset, kirjaudu sisään Timmiin.

Unohditko salasanasi?

Hae uusi salasana