Tiloja tapahtumiin

Tapahtumiin sopivat koulu- ja päiväkotitilat

On kyseessä konsertti, näyttely, esitys tai juhlatilaisuus, voit hakea sopivia tiloja kouluista ja päiväkodeista. Voit selailla esimerkiksi auditorioiden varaustilanteita Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Pieniä juhlatilaisuuksia ja palavereita varten tiloja voi hakea koti-/pikkukeittiöistä, ja kahvituksen tai puffetin voi järjestää ruokalassa.

Koulujen ja oppilaitosten yöpymiskäyttöön sopivat tilat

Voit käyttää koulujen ja oppilaitosten tiloja tilapäiseen yöpymiseen esimerkiksi erilaisten liikunta- ja kulttuuritapahtumien ajaksi niistä tiloista jotka on pelastuslaitoksen hyväksymiä yöpymistiloja. Näet hyväksytyt tilat Timmistä hakemalla tilaprofiiliksi "Yöpymistilat".

Neuvottele yöpymiskäyttöön liittyvistä yksityiskohdista koulun / oppilaitoksen johtajan / rehtorin kanssa ennen hakemuksen tekemistä.

Yöpymistilojen hakeminen

Yöpymistiloja haetaan useimmiten turnausten ja otteluiden yhteydessä. Hae yöpymiskäyttöä Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta kellonajoille 00:00 - 08:00. Tilavuokrat sisältyvät yöpymiskulujen hintaan 5,50 €/hlö/yö. Hae yöpymisajan ulkopuolelle jäävät kellonajat joko säilytystilaksi tai muun käyttötarkoituksen mukaan. Näistä varauksista peritään tilavuokrat hinnaston mukaisesti.

Timmissä on listaus yöpymiseen sopivista tiloista. Kirjoita tilaprofiili -kenttään "Y"-kirjain ja valitse avautuvasta listasta "Yöpymistilat". Ruksaa avatuvasta listauksesta ne tilat joiden varaustilanteita haluat tarkastella ja päivitä kalenteri.

Pelastuslaitoksen ohjeet ja lomakkeet

Yöpymiskäytössä sinun tulee noudattaa pelastuslaitoksen tilapäismajoituksen ohjeita ja nimetä kyseisen koulun/oppilaitoksen edellyttämä määrä valvojia, jotka ovat paikalla aina silloin kuin yöpyjätkin.

Täytä pelastuslaitoksen lomake "Ilmoitus tilapäisestä majoittumisesta" ja lähetä se pelastuslaitokselle.

https://pelastustoimi.fi/keski-uusimaa/ohjeet-ja-lomakkeet

Tilan mitoitus

Luokkahuone 3 m² / hlö tilan pinta-alasta

Liikuntasali 6 m² / hlö tilan pinta-alasta

Valvonta

Yöaikaan valvojia on oltava vähintään kaksi, majoittujia >100 voidaan valvojia määrätä lisää. Vähintään toisen valvojista on oltava kiinteistön henkilökuntaan kuuluva tai hän on perehtynyt tiloihin kiinteistön henkilökunnan opastuksella. Molemmilla vähintään EA1 ja AS1, tai vastaava osoitettu pätevyys.