Ulkoliikuntapaikat

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2022

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2022

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2022

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2022

Kesäkauden 2022 jalkapallotekonurmien käyttövuorot valitaan valintakokouksessa. Vuoroja valitaan 28.3.-30.10.2022 ajalle. Käyttövuoroja on mahdollista valita seuraavilta kentiltä: Hakunilan pieni tekonurmikenttä, Kartanonkosken iso ja pieni tekonurmikenttä, Kenraalinpuiston tekonurmikenttä, Myyrmäen jalkapallostadion Tikkurilan urheilupuiston iso ja pieni tekonurmi, Rajakylän iso tekonurmikenttä.

Ilmoittautuminen valintakokoukseen

Käyttövuoroista kiinnostuneiden vantaalaisten jalkapalloseurojen tulee ilmoittautua valintakokoukseen Timmi –tilavarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu tekemällä yksittäinen varaus 31.10.2021 mennessä Tikkurilan isolle tekonurmikentälle 28.3.2022 ma päivälle klo 18.00−19.00. Varauksen laji/käyttötarkoitus -kenttään tulee kirjoittaa: osallistuminen valintakokoukseen. Lisätiedot välilehdelle kirjataan joukkueiden määrät seuraavissa sarjatasoissa:

Palloliiton sarjoissa pelaavat joukkueet: miehet liiga - III div., naiset liiga - II div., AP/BP SM-I div. ja AT/BT SM-I div. Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton sarjoissa pelaavat joukkueet: Vaahteraliiga- I div

Lisätiedot välilehdelle tulee myös kirjata miltä kentältä seura ottaa sarjatasojen perusteella määräytyvät ns. päältä jaettavat tunnit sekä pelipasseilla määräytyvät tunnit. Lisäksi seurojen järjestämät tilapäiset tapahtumat kirjataan hakemuksen lisätiedot välilehdelle kenttä-, päivämäärä- ja kellonaikatietoineen.

Valintakokouksessa käytetään 31.12.2020 päivän pelipassitietoja.

Valinakokous

Valintakokous järjestetään 18.11.2021 klo 14.30 alkaen. Kokouspaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätiedot

Lauri Vainio / etunimi.sukunimi@vantaa.fi / 050 310 3929

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesäkaudelle 2022

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuoroista kesällä 2022 on tehty viranhaltijan päätös. Voit hakea vapaaksi jääneitä vuoroja Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta.

Liikuntapalvelukoordinaattori Lauri Vainio / lauri.vainio@vantaa.fi / 0503103929

Ohjeita Timmi -järjestelmän käyttöön ja rekisteröitymiseen.

Ohjeita lupapiste -palvelun käyttöön.

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2022

Kesän 2022 tennisvuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Hakuaika alkaa ma 11.4.2022 klo 9.00 Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Huomioithan, että yhdellä hakemuksella voit hakea kerrallaan vain tunnin pituisen vuoron. Mikäli hakemuksessa haetaan vuoroa useammalle tunnille, vuoro myönnetään ensimmäiselle vapaalle tunnille. Varausten tulee alkaa tasatunnein.

Vuorot voi maksaa joko laskulla tai liikuntaseteillä. Mikäli vuoronsa haluaa maksaa liikuntaseteleillä, se onnistuu Vantaan uimahallien kassoilla. Katso myös varattavissa olevat kentät ja osoitteet.

Kausimaksut kentille

Tenniskausi ulkokentillä alkaa pääsääntöisesti huhtikuun loppupuolella ja jatkuu syyskuun loppuun. Pelivuorot varataan koko kaudeksi kerrallaan. Yksittäisiä vuoroja ei voi varata. Kausimaksu oikeuttaa tunnin pelivuoroon viikossa. Huomioithan, että yhdellä hakemuksella voit hakea kerrallaan vain tunnin pituisen vuoron. Mikäli hakemuksessa haetaan vuoroa useammalle tunnille, vuoro myönnetään ensimmäiselle vapaalle tunnille. Varausten tulee alkaa tasatunnein. Käyttövuorot laskutetaan asiakkailta toukokuusta 2022 alkaen.

  • Asfaltti 30 €/h/kausi
  • Tekonurmi 70 €/h/kausi

Kausimaksut sisältävät arvolisäveron (10 %).

Ulkotennisvuorojen maksaminen liikuntaseteleillä

Tennisvuorosta saadun laskun maksaminen

Voit käydä maksamassa tennisvuorosta saamasi laskun liikuntasetelillä yms. maksuvälineillä uimahallien kassoille laskun saatuasi. Lasku tulee maksun yhteydessä antaa kassalle. Huom! Maksetun laskun kuitissasi tulee lukea ”VIITELASKU”. Näin lasku poistuu automaattisesti reskontrasta eikä liikuntasetelillä maksetun laskun kuittia/laskua tarvitse enää toimittaa toimistolle.

Maksuvälineet:
Smartum liikunta –ja kulttuuriseteli, Smartum saldo, Virikeseteli, Tyky – kuntoiluseteli, Tyky-Online, ePassi, Edenred (Ticket Duo), Ticket Mind&Body -seteli ja Eazybreak mobiiliseteli.

Huomaathan, että setelit ovat henkilökohtaisia.

Tiedustelut Satu Heino p. 040 585 3166, satu.heino@vantaa.fi

Ota varausvahvistus mukaasi pelaamaan mennessäsi

Varausvahvistus toimii todisteena vuorosi varauksesta. Voit tallentaa sen puhelimeesi tai tulostaa mukaasi ja todistaa varausvahvistuksella oikeutuksesi kyseiseen vuoroon. Timmi-tilavarausjärjestelmä toimii nyt myös mobiilisti, joten voit osoittaa pelioikeutesi kirjautumalla Timmiin ja valitsemalla kyseisen tenniskentän näytölle. Huom. Kalenterin varauksissa näkyy kirjautuneen oma nimitieto. Muiden yksityishenkilöiden varausten nimitietoja Timmin kautta ei pääse tarkastelemaan.

Ulkotennisvuorokäytänteet

  • Vapaalla ulkotenniskentällä voi pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole vakiovuoron lunastaneita. Kentällä voi pelata korkeintaan tunnin kerrallaan. Jos kentällä ei ole vakiovuoron lunastaneita eikä kentällä ole ruuhkaa, pidempäänkin voi toki pelata.
  • Vakiovuorolla voi varmistaa itselleen kyseisen tunnin vuoron koko kaudeksi. Vuorot alkavat tasatunnein.
  • Yksittäisiä vuoroja ei myönnetä ulkotenniskentille. Vuoroja myönnetään vain koko kesäkauden ajaksi.

Rajakylän Tenniskeskuksen massakentät

Kenttävuoroja hallinnoi Rajakylän Tennis ry.