Sporttikortti 70 +

70 vuotta täyttäneet vantaalaiset saavat ilmaiskortin Vantaan kaupungin liikuntapalveluiden uimahalleihin ja kuntosaleille.

Kortti on voimassa maanantaista perjantaihin (ma–pe) ennen klo 16. Poikkeuksena Korson uimahalli ja Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosali, joihin pääsee kaikkina aukioloaikoina. Asiakkaiden tulee huomioida, että Koivukylän kuntosalille kaikkein asiakkaiden tule ostaa kuntosalin avain (=kulkutunniste). Tunniste maksaa 10 €. Tämän jälkeen Sporttikorttilaisille ladataan kulkutunnisteeseen ilmaista harjoitteluaikaa. Lisätietoa kulkutunnisteen hankkimisesta Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalin sivuilta.

Uimahallit: Tikkurila, Hakunila, Myyrmäki, Martinlaakso, Korso
Kuntosalit : Tikkurilan, Hakunilan, Myyrmäen ja Martinlaakson uimahallin kuntosalit, Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosali

Sporttikortti hankitaan Vantaa-infosta

Sporttikortti 70+ noudetaan Vantaa-infosta. Sporttikortti tulee noutaa henkilökohtaisesti (tai valtakirjaa käyttämällä).

Mitä tarvitset Sporttikortin hankkimiseen

Korttia varten mukana tulee olla

  • henkilöllisyystodistus
  • tunnistettava passikuvanomainen valokuva (kuvan koko 36-38 mm x 45-47 mm)
  • lisäksi vantaalaisuus tarkastetaan Vantaa-infossa.

Mikäli tarvitset avustajaa

Osa Sporttikortin omaavista asiakkaista ei selviydy uimahallissa/kuntosalissa ilman omaa avustajaa. Heille on mahdollista myöntää avustajaoikeus, jolloin Sporttikorttilainen voi ottaa mukaan oman avustajan maksutta. Avustajaoikeuden myöntää erityisliikunnan suunnittelija. Etuuden saadakseen asiakkaan tulee esittää perusteet (esim. lääkärinlausunto) avustajatarpeesta. Avustajaoikeuden saanut asiakas saa Sporttikorttiin liitettävän erillisen avustajakortin. Avustajan tulee olla täysi-ikäinen.

Sporttikortista tulee 1.1.2019 alkaen määräaikainen

Sporttikortti on voimassa kolme (3) vuotta kerrallaan. Sporttikorttiin tulee ajankohta (kuukausi/vuosi), jolloin kortti vanhenee. Kortti tulee uusia Vantaa-infossa määräajan jälkeen. Kts. kohta "Mitä tarvitset Sporttikortin hankkimiseen".

Ennen 1.1.2019 myönnetyt Sporttikortit on uusittava 1.8.2019 alkaen

Ennen 1.1.2019 myönnetyt Sporttikortit on uusittava Vantaa-infossa 1.8.2019 alkaen. Vanha Sporttikorttisi ei kelpaa sisäänkäyntiin enää 31.12.2019 jälkeen.

Huomioitavaa

  • Kortti ei oikeuta osallistumaan maksutta liikuntapalveluiden liikuntaryhmiin, erityisuintivuoroille tai erityisryhmien kuntosalivuorolle.
  • Kuntosaleilla on maksuttomia laitaopastusaikoja, joita kannattaa hyödyntää. Laiteopastuksissa voi käydä nin monta kertaa kuin on tarvetta.
  • Sporttikorttitietoa tiivistetysti

Ajankohtaista


Twitter