Elmon uimahalli

Koillis-Vantaalle suunnitellaan uutta uimahallia. Uusi uimahalli korvaa tulevaisuudessa vanhan Korson uimahallin, joka sijaitsee Korson koulun yhteydessä osoitteessa Kisatie 29. Sekä Korson koulu että sen yhteydessä oleva uimahalli puretaan.

Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 20.5.2019 valita Koillis-Vantaan uimahallin sijaintipaikaksi ja jatkosuunnittelun pohjaksi Elmon alueen Asolassa. Uuden hallin altaita ja toimintoja suunniteltaessa huomioidaan hallin virkistyskäyttö ja monitoimisuus erityisesti lasten ja vanhusväestön kannalta. Lisäksi arvioidaan mahdollisuudet toteuttaa 50 metrin allas. Kaupunki omistaa Elmontien jatkeen länsipuoliset asemakaavoitetut rakentamattomat maa-alueet. Asemakaava mahdollistaa uimahallin rakentamisen sekä muuta urheilu- ja hyvinvointitoimintaa palvelevaa jatkorakentamista.

Uuden uimahallin on tarkoitus valmistua vuonna 2024, ja rakennustyöt aloitetaan tarkempien suunnitelmien valmistuttua vuonna 2022. Vanha Korson uimahalli on käytössä uuden hallin valmistumiseen saakka.

Ajankohtaista