Ajankohtaista ratikasta

Havainnekuva, jossa Vantaan ratikkavaunu ajaa kauppakeskus Jumbon edessä Aviapoliksen Tasetiellä hämärässä. Takana näkyvät Jumbon mainosvalot ja myös vaunun sisävalot loistavat. Kuva: WSP Finland.

Tältä sivulta löydät Vantaan ratikan ajankohtaiset uutiset.

Vantaan ratikan asemakaavamuutokset etenevät

Vantaan ratikan asemakaavamuutokset etenevät vuoden 2022 aikana vaiheittain lähtien liikkeelle Hakunilan keskustan ratikan asemakaavasta (nro 002453). Asemakaavojen muutosten luonnoksia esitellään Vantaan kaupungin verkkosivuilla ja niistä voi jättää mielipiteitä. Kaduksi muuttuvia alueita aletaan myös inventoida tammikuun lopulta lähtien. Lue lisää Vantaan kaupungin uutisista!

Tutustu ratikan ajankohtaisen suunnittelutilanteeseen päivittyvällä kartalla

Ratikan ajankohtaista suunnittelutilannetta päivitetään verkkopohjaiselle kartalle Matti-järjestelmässä, jota klikkaamalla voi tutustua suunnitelmiin tarkemmin. Järjestelmään ei tarvitse kirjautua erikseen. Tutustu ratikan ajankohtaiseen suunnittelutilanteeseen kartalla!

Vantaan ratikan uutiskirje on tilattavissa

Vantaan ratikan uutiskirje on nyt tilattavissa! Uutiskirjeitä ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirje on suunnattu kaikille ratikan suunnittelusta kiinnostuneille ja siinä kerrotaan ajankohtaisesta suunnittelutilanteesta, suunnitteluun osallistumismahdollisuuksista ja tulevista tapahtumista. Klikkaa Vantaan kaupungin verkkosivuille tilataksesi Vantaan ratikan uutiskirje: https://www.vantaa.fi/uutiskirjeet

Ajankohtaista