Kaavatyöhön osallistuminen

Olethan huomannut, että kaikista kaavatöistä on oma verkkosivu, ks. lista kaavatöiden sivuista. Sivulta löytyy tietoa kaavasta, suunnittelevan henkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Kivistön asukastilaisuus - Mitä Kivistöön Suunnitellaan?

Tervetuloa kevään yleisötilaisuuteen torstaina 22.4.2021 klo 17.30-19.30! Tilaisuus järjestetään TeamsLive-tapahtumana, ohjeet tilaisuuteen liittymiseen tulevat tälle sivulle myöhemmin.

Tilaisuudessa esitellään Kivistön keskustan ajankohtaisia kaavahankkeita, mm. Kivistön keskustan kaavarunkoa, valmisteilla olevien asemakaavojen suunnitteluaineistoja ja uusia käynnistettäviä asemakaavahankkeita Kivistön keskustassa.

Asukastilaisuus Myyrmäessä

Myyrmäen kehittämisilta pidettiin 16.3. Teams live -tapahtumana.

Kaavoittajat ja muut kaupungin asiantuntijat esittelivät tilaisuudessa muun muassa alueen kaavahankkeita, katu- ja puistosuunnitelmia sekä toimitila- ja liikennehankkeita.

Illan ennakkokyselyn ja tilaisuuden kysymysosion kysymyksistä ja niiden vastauksista on tehty kooste. Siirry lukemaan.

Pirttirannan yleisötilaisuus

Pirttirannan asemakaavan luonnosaineistosta järjestettiin yleisötilaisuus 10.2. klo 17-19. Tilaisuus järjestettiin Teams-kokouksena ja oli avoin kaikille. Lisätietoja tilaisuudesta sekä ohjeet liittymiseen ja kaavaluonnoksesta mielipiteen jättämiseen. Tustustu lisää.

Tutustu Pirttirannan kaavaan ja ja yleisöillan materiaaleihin

Backaksen kartanon alueen kehittäminen

Asemakaavalla on tarkoitus suojella historiallinen kartanomiljöö ja mahdollistaa tapahtuma- ja elämyspuiston, uuden päivittäistavaramyymälän ja uusien asuinrakennusten rakentaminen. Asuinrakennukset ovat suunnitteilla Ylästöntien varteen. Kartanomäki säilyisi jokseenkin nykyisellään.

Alueen suunnitelmia ja käynnissä olevaa asemakaavatyötä esiteltiin asukkaille ja muille asiasta kiinnostuneille kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa 26.11.

Tutustu tilaisuuden esitysmateriaaliin (pdf)

Tutustu tilaisuudessa esitettyihin kysymyksiin ja kysymysvastauksiin (linkki pdf:ään).

Lue lisää Backaksen kartanon alueen elämyspuiston kaavasta.

Vantaan alueelliset uutiskirjeet

Vantaan alueelliset uutiskirjeet valottavat osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, kaupungin suuralueiden kaavoitus- ja kehittämissuunnitelmia sekä asukastilaisuuksia. Tilaa uutiskirje.