Satomäen päiväkoti

Satomäen päiväkoti

Satomäen päiväkoti on pieni kolmiryhmäinen kerrostalon alakerrassa sijaitseva päiväkoti. Päiväkodissa ovat pienten lasten ryhmä Nipsut ja kaksi ryhmää 3-5 –vuotiaille Hemulit sekä Hattivatit. Esiopetus järjestetään Vehnätien ja Tiedonjyvän päiväkodissa. Satomäen päiväkodissa ei järjestetä esiopetusta.

Yhteinen oppimisympäristömme

Päiväkodin lähiympäristössä sijaitsee hiekkakenttä, leikkipuistoja, metsää, peltoja sekä yleisurheilukenttä. Päiväkodissamme jokaisella ryhmällä on omat sisäänkäynnit, eteis- ja ryhmätilat, lepohuoneet sekä wc-tilat. Päiväkodissa on myös iso liikuntasali. Kahdella ryhmällä on käytössään yhteinen iso piha sekä pienten ryhmällä on käytössään oma pienille suunniteltu pihansa. 

Näin huolehdimme lasten hyvinvoinnista

Haluamme tarjota lapsille turvallisen ja kannustavan oppimisympäristön. Toimintaamme ohjaa varhaiskasvatussuunnitelma sekä Vantaan kaupungin arvot: avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus.

Viestintä ja yhteistyö huoltajien kanssa

Päiväkodissa pidetään tärkeänä yhteistyötä vanhempien ja perheiden kanssa. Tiedottamismuotoina käytämme sähköpostia ja tekstiviestejä. Kaikilla ryhmillä on käytössään omat suljetut instagram-tilit, joista vanhemmat voivat halutessaan seurata ryhmän toimintaa.