Louhelan päiväkoti

Louhelan päiväkoti

Louhelan päiväkoti sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä lähellä Jokiuoman puistoaluetta. Päiväkodissa on 6 lapsiryhmää kahdessa erillisessä rakennuksessa: Avaamme päiväkodin klo 6-7 ja suljemme klo 17-18, ennalta sovitusti tarpeen mukaan.

Toiminta-ajatuksessamme painotamme turvallisuuden tunteen merkitystä lapsen kasvussa ja kehityksessä. Psyykkinen turvallisuus rakentuu luottamukselle. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi hyväksytään omana arvokkaana itsenään. Pyrimme siihen, että Louhelan päiväkoti on kasvuympäristö, jossa aikuisten ja lasten välinen vuorovaikutus on ystävällistä, rakentavaa ja toista kunnioittavaa. Vanhempien kanssa pyrimme avoimeen ja rehelliseen yhteistyöhön; hyvään kasvatuskumppanuuteen. Kasvatushenkilöstöllä on vastuu tasavertaisen yhteistyön luomisesta, mutta vanhemmilla on lasten ensisijainen kasvatusoikeus ja -vastuu sekä oman lapsensa paras tuntemus.

Toimintamme perusta on hyvin toimiva lasta tukeva arki. Tärkeänä osana toiminnassamme on perushoito ja leikki. Leikissä ja arkipäivän tilanteissa tuemme lasten omatoimisuutta, onnistumisia ja pettymysten sietämisiä. Pyrimme toimimaan mahdollisimman paljon pienryhmissä.

"Lasta ei kasvateta siksi,
että hän olisi mahdollisimman mukava ja vaivaton meille,
vaan siksi, että hän terveenä ja väkevänä
voisi täyttää paikkansa ja löytää itsensä."
Maria Jotuni

Tervetuloa taloon kasvamaan!

Louhelan päiväkoti

Eräkuja 3, 01600 Vantaa

Ajankohtaista


Twitter