Koskimyllyn päiväkoti

Koskimyllyn päiväkodissa on neljä lapsiryhmää: Hiiret, Haltiat, Tontut ja Myllärit. Ryhmissä ikärakenne vaihtelee vuosittaisen tarpeen mukaan. Päiväkodissa järjestetään esiopetusta ma-pe klo 8.30-12.30. Päiväkodissa toimii myös integroitu erityisryhmä.

Laadultaan korkeatasoisen varhaiskasvatuksen perustana, ja meille ensiarvoisen tärkeinä asioina, ovat turvallisen kasvuympäristön luominen sekä aikuisen aito ja kiireetön läsnäolo. Tuemme jokaisen lapsen yksilöllistä ja ainutlaatuista kasvuprosessia yhteistyössä lapsen vanhempien kanssa. Työn kehittäminen ja arviointi on tärkeä osa työtämme. Henkilökunta on koulutettua, ammattitaitoista ja vastuullista. Päiväkodissamme työskentelee hyvinvoiva, ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut henkilökunta.

Tavassamme tehdä työtä korostuvat toimiva vuorovaikutus ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Pidämme tärkeänä myös sitä, että ilmapiiri on päiväkodissamme aina lämmin ja kutsuva. Haluamme panostaa siihen, että päiväkotimme on paikka, jonne lasten, vanhempien ja henkilökunnan on hyvä tulla.

Koskimyllyn päiväkoti

Koskenniska 2, 01360 Vantaa