Korso

Korson asukaspuisto

Asukaspuisto on avoinna ma-to klo 8.00-15.45 ja pe klo 8.00-15.00. Kerhojen toiminta-aikoina (elokuusta toukokuun loppuun) maanantaisin ja tiistaisin sisätilat on varattu lasten kerhoryhmille. Avoimina toimintapäivinä keskiviikkoisin ja torstaisin sisätilat ovat avoinna klo 9.00-15.00 ja perjantaisin klo 8.00-12.00.

Perjantaisin klo 9.00-12.00 toimii avoin lapsi-vanhempi -kerho, jonne ovat tervetulleita kaikki vanhemmat lapsineen. Ei ennakkoilmoittautumista.

Ulkolelut ovat käytettävissä puiston aukioloaikoina. Leluhäkki suljetaan 15 min. ennen puiston sulkemista. WC:t ja Pöllönpesä (eväshuone) on käytettävissä puiston aukioloaikoina. Nämä tilat suljetaan 15 min. ennen puiston sulkemista.

Aukioloaikojen muutokset löytyvät avoimen toiminnan ohjelmasta tai Korson asukaspuiston Facebook-sivuilta.

Tähdenlennon avoin päiväkoti

Kuva avoimesta päiväkoti Tähdenlennosta

Avoin päiväkoti Tähdenlennossa on tarjolla monipuolista ohjattua toimintaa, jossa painottuvat yhteisöllisyys ja perheiden kohtaaminen ja vertaistoiminta.

Toiminta noudattaa esiopetuksen toiminta-aikoja. Toiminta-ajat ovat:

Ma-ti 11:15–15:00
Ke-to 8:30–15:00
Pe 8:30–14:00

Avoimessa päiväkodissa noudatetaan soveltuvin osin Vantaan varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Avoimessa päiväkodissa lapsi ja hänen huoltajansa tai muu läheinen saavat mahdollisuuden tavata toisia lapsia ja aikuisia sekä osallistua ohjattuun toimintaan. Asiakkaat osallistuvat toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Tähdenlennossa vanhemmille annetaan tukea ja ohjausta lapsen kasvatukseen ja kasvuun liittyvissä asioissa sekä muista lapsiperheille suunnatuista palveluista.

Meidät löydät myös Facebookista.