Koulukuljetushakemus

Hae koulukuljetusta tai saattamisavustusta Wilma-järjestelmän kautta.

Kirjaudu sisään Wilmaan ja valitse Hakemukset ja päätökset -välilehdeltä "Uusi hakemus". Tarvittaessa voit lisätä hakemukseen liitteitä. Wilma hakemuksia ei voi täyttää mobiilisti (puhelinsovelluksella). Ohje Wilma hakemuksen täyttämiseen.

Koulukuljetuspäätöksen näet Wilmasta.

Jos et saa tehtyä hakemusta Wilmassa voit tehdä kuljetushakemuksen tulostettavalla lomakkeella. Apua hakemuksen täyttämisessä saa tarvittaessa koulusta ja Vantaa-infosta.

Paperihakemus palautetaan joko kouluun, Vantaa-infoon tai koulukuljetukseen osoitteeseen PL 1500, 01030 Vantaan kaupunki

Huoltajan pyynnöstä päätös voidaan postittaa oppilaan kotiosoitteeseen.

Oppilas muuttaa tai vaihtaa koulua

Jos oppilaan kotiosoite muuttuu tai hän vaihtaa koulua, on koulumatkaetua haettava uudestaan. Myös alakoulusta yläkouluun tai yläkoulusta kymppiluokalle siirtyvän oppilaan tulee hakea koulumatkaetua uudestaan. Jos oppilaan oikeus maksuttomaan koululaismatkakorttiin päättyy kesken lukuvuoden, tulee matkakortti palauttaa koululle.

Lukuvuotta koskevat hakemukset

Koulukuljetusten hakuajat seuraavaa lukuvuotta varten ovat keväisin. Hakuaikana jätetyt hakemukset käsitellään ja päätökset julkaistaan/lähetetään seuraavan lukuvuoden alkuun mennessä.

Hakemus tulee palauttaa mahdollisimman pian koulupaikan selvittyä. Uutta hakemusta ei tarvitse täyttää joka vuosi, jos koulukuljetuspäätös on voimassa eikä koulu tai kotiosoite ole muuttunut. Jos koulumatkaetua haetaan kesken lukuvuotta, korvauksia ei makseta käsittelyajalta.